Hrvatska Meghan Markle

Sjećanje iz Katra: Supruga vratara Vatrenih, Helena Livaković objavila nove bajkovite prizore

09.01.2023 u 13:55

Bionic
Reading

Lijepa Zagrepčanka jedna je od onih WAGS-ica koja je na gotovo svakoj utakmici i bodrila svog Dominika i njegove suigrače na nedavno završenom Svjetskom nogometnom prvenstvu, a prema fotografijama koje nastavlja objavljivati, čini se da je u Dohi provela nezaboravne trenutke

Mnogi mediji otkrili su Helenu Livaković za vrijeme Svjetskog prvenstva u Rusiji, kada su je proglasili 'hrvatskom Meghan Markle'. Prije nekog vremena je objavila niz fotografija iz Katra, a pratitelje je posebno oduševila onom na kojoj pozira u kupaćem kostimu.

Sada se prisjetila još situacija odande. Ovog puta je objavila fotografije nastale u bazenu, a na njima se može vidjeti specifična arapska, orijentalna arhitektura. Fotografijama je i ovog puta oduševila svoje sljedbenike. Od samozatajne Helene nismo navikli na takve objave, a mnogi su je nagradili s pregrštom pozitivnih komentara.

Prisjetimo se, zanosna brineta pohađala je Gornjogradsku gimnaziju, a od malih nogu bavila se klizanjem te je bila članica kluba Zagrebačke pahuljic. U budućnosti se, pak, opredijelila za studiranje na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu, gdje je diplomirala prije nekoliko godina. Dominik Livaković je često isticao kako se njegova draga sjajno prilagodila njegovom rasporedu, a nakon što su prohodali počeli su zajedno brinuti o psu Cruzu. Svoju ljubav okrunili su brakom u lipnju ove godine, u zadarskoj katedrali Sv. Stošije.

  • +3
Helena Livaković Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL