divne uspomene

Helena Livaković pokazala brojne fotografije iz Dohe, a na jednoj pozira u badiću i pokazuje svoju odličnu liniju

04.01.2023 u 09:49

Bionic
Reading

Dominik Livaković se jučer priključio Dinamovoj momčadi nakon što je s Oršićem, Šutalom i Petkovićem imao dva tjedna slobodnog zbog toga što su bili na SP-u u Katru, a supruga vratara hrvatske nogometne reprezentacije još zbraja dojmove iz Dohe

Helena Livaković na svom je Instagramu prije nekoliko dana objavila snimku zabave u novogodišnjoj noći. Prikazan je vatromet na nepoznatoj lokaciji. 'Zahvalna sam na jednoj od najboljih godina u našim životima!' poručila je tada.

Očito još pod dojmovima iz Dohe, gdje je bodrila svog supruga s ostalim WAGS-icama, objavila je više fotografija odande. Može se vidjeti više dnevnih i večernjih pejzažnih prizora, nju kako pozira u super modnim kombinacijama, ali i u bijelom jednodijelnom kupaćem kostimu na plaži.

Podsjetimo, hrvatska Meghan Markle, kako su je davno prozvali, i Dominik Livaković 'sudbonosno da' izgovorili su u lipnju prošle godine u zadarskoj katedrali svete Stošije, iz koje su se zaputili u luksuzni resort Falkensteiner. O njihovoj raskošnoj svadbi tjednima se pričalo u Zadru, rodnom gradu Dinamova golmana. Uzvanike, među kojima su bili Livakovićeve kolege Mateo Kovačić i supruga Izabel, Luka i Vanja Modrić te Šime Vrsaljko, zabavljali su Petar Grašo i Saša Matić.

  • +3
Helena Livaković Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL