IZ TREĆEG POKUŠAJA

Sin Micka Jaggera oženio Anouk Winzenried, Švicarku iz visokog društva

26.07.2021 u 21:01

Bionic
Reading

Gabriel Jagger, 23-godišnji sin rokera Micka Jaggera oženio je pretprošlog vikenda Anouk Winzenried, pripadnicu švicarskog visokog društva. Na intimnoj ceremoniji u Londonu bio je i pjevač Rolling Stonesa

Mladenci su svoju vezu uglavnom držali u tajnosti, a i s vjenčanja koje je održano 17. srpnja pojavila se samo jedna fotografija na kojoj se par zaljubljeno gleda u oči držeći se za ruke.

Winzenried je izgledala elegantno u jednostavnoj bijeloj haljini s bratelama i s naušnicama u obliku morskog konjica, a Gabriel je odjenuo plavo odijelo i izgled upotpunio svijetlo-ružičastom kravatom i cvjetnim reverom.

Prema pisanju Daily Maila, među malobrojnim članovima obitelji i prijatelja s obje strane, na intimnom vjenčanju su bili i oboje Gabrielovih roditelja – pjevač Rolling Stonesa i njegova bivša supruga Jerry Hall.

Mladenci, koji su se upoznali na otoku Mustique dok je Winzenried tamo radila, zaruke su objavili u siječnju 2020. godine. Vjenčanje su zbog pandemije Covid-19 bili prisiljeni dva puta odgoditi.

S bivšom suprugom, 65-godišnjom bivšom manekenkom Jerry Hall, 78-godišnji roker ima još 37-godišnju Elizabeth, 35-godišnjeg Jamesa i 29-godišnju Georgiju.

Jagger je otac još četvero djece – 50-godišnju Karis je dobio s Marshom Hunt, 49-godišnju Jade s prvom suprugom Biancom Jagger, a 22-godišnjeg Lucasa s Lucianom Gimenez. Trenutna djevojka, 34-godišnja bivša balerina Melanie Hamrick, 2016. godine je rodila najmlađe Jaggerovo dijete – sina Deverauxa.