MELANIE HAMRICK

Djevojka Micka Jaggera objavila rijetku obiteljsku fotografiju na kojoj je i njihov četverogodišnji sin

20.07.2021 u 18:43

Bionic
Reading

Iako to inače nerado čini, balerina Melanie Hamrick, javnosti poznata kao posljednja životna partnerica legendarnog Micka Jaggera, ovoga je puta objavila njihovu zajedničku fotografiju i to povodom svog 34. rođendana

Proteklog je vikenda životna partnerica Micka Jaggera i majka njegovog najmlađeg djeteta, četverogodišnjeg sina Deverauxa, balerina Melanie Hamrick proslavila svoj 34. rođendan i tim povodom otkrila dijelić njihove obiteljske intime na Instagramu.

Na fotografiji 77-godišnji pjevač Rolling Stonesa i balerina stoje na nekoj šetnici s pogledom na more, ona ga nježno ljubi, dok je on pogled ispod šilterice spustio na njihovog četverogodišnjeg nasljednika.

Maleni Deveraux najmlađi je od osmero djece, koliko ih je Jagger tijekom života dobio, a ujedno i jedini kojeg ima s Melanie. Najstarija je 50-godišnja Karis, koju je dobio s Marshom Hunt, potom godinu mlađa Jade, čija je majka Bianca Jagger, dok je s Jerry Hall dobio njih čak četvero - Georgiju (29), Lizzie (37), Jamesa (35) i Gabriela (23). Mick Jagger otac je i 22-godišnjeg Lucasa, iz veze s Lucianom Gimenez Morad.

  • +3
Mick Jagger Izvor: EPA / Autor: ETTORE FERRARI