više nije išlo

Kćer legendarnog rokera razvodi se nakon devet godina braka

19.07.2021 u 13:48

Bionic
Reading

Dizajnerica Jade Jagger, kćer frontmana kultnog benda Rolling Stones, Micka Jaggera navodno je shrvana nakon raspada braka s DJ-em Adrianom Fillaryjem koji se odselio iz njihovog doma u istočnom Londonu

Izvor blizak paru za britanske medije je potvrdio da se par rastaje, ali navodi da će ostati u dobrim odnosima zbog sedmogodišnjeg sina Rayana. 'Mislili su da će zauvijek biti zajedno, ali nije išlo baš tako. Sada će oboje biti posvećeni odgoju svog dječaka', kazao je izvor.

Jade, koja će u listopadu napuniti 50 godina, u lipnju 2014. je rodila treće dijete, dječaka, a prvo s Adrianom Fillaryjem s kojim je u braku od 2012. godine. Zaručili su se u Indiji, a svadbena fešta bila je u hotelu Aynhoe Park blizu Banburyja. Jadeine kćeri Assisi i Amba iz prethodne veze s producentom Piersom Jacksonom bile su joj djeveruše.

Zanimljivo je da da je Jade netom prije nego je rodila, postala i baka. Naime, njena Assisi mjesec ranije je rodila prvo dijete, djevojčicu koja je Micka Jaggera učinila i pradjedom.

Inače, Mick Jagger spada među zvijezde s najviše djece. Prvu kći Karis dobio je s glumicom i pjevačicom Marshom Hunt s kojom je imao aferu, a zatim je sa tadašnjom suprugom Biancom dobio i Jade. S Jerry Hall je pak dobio kćeri Elizabeth, Giorgiu te sinove Jamesa i Gabriela, a s balerinom Melanie, s kojom je trenutno u vezi, ima i četverogodišnjeg sina Deverauxa.