KAKAV OTAC, TAKAV SIN

Sin Davora Gopca objavio prvi spot, svi koji su ga pogledali ne mogu vjerovati koliko mu je sličan stasom, ali i glasom

29.06.2020 u 15:30

Bionic
Reading

Iako je odlučio studirati na Akademiji dramske umjetnosti, 26-godišnji Vili Gobac ipak je još jednom potvrdio onu dobro poznatu poslovicu da jabuka ne pada daleko od stabla. Baš poput oca uživa i u glazbi, a sada je sa svojim bendom Donkey Hot izbacio i prvi spot koji je oduševio sve zbog nevjerojatne sličnosti oca i sina

Zajedno s Ivanom Tukićem, Doris Mihaljević, Marijom Dujmićem i Mihovilom Burekom, 26-godišnji Vili Gobac član je benda Donkey Hot, koja je sada objavila svoj prvi singl, ali i video spot za pjesmu 'Chuzuki'. Ono što je nevjerojatno na prvi pogled, svakome tko pogleda spot, nevjerojatna je sličnost glavnog vokala i bubnjara benda Vilija Gopca sa slavnim ocem Davorom Gopcem.

Donkey Hot - Chuzuki (Official Video) Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Da mu je itekako drago da mu je sin krenuo njegovim stopama, Gobac nikada nije krio, a otac i sin često znaju zajedno zapjevati i zasvirati.

'Nikada ne bih branio djetetu nešto što voli. Ako želi biti glazbenik, neka bude glazbenik. Uskoro će dobiti i diplomu pa može krenuti glumačkim vodama. Neka sam izabere svoj put. Dovoljno je zreo da zna što u tim industrijama može očekivati', rekao je ranije Davor Gobac.

Prvi bend, i to punk bend, Vilija Gopca zvao se Blitzkrieg Zone i oformljen je na satu hrvatskog jezika, a poslije su ga nazvali Segmenta.

Vili i Davor Gobac Izvor: Cropix / Autor: bruno konjevic