iskrena ispovijest

Sharon Stone u potrazi za novim partnerom: 'Tražim nekoga tko želi vezu prepunu brige, suosjećanja i ljubavi, kao i svi drugi ljudi'

12.02.2020 u 17:24

Bionic
Reading

Sharon Stone je slobodna i spremna za novu vezu, o čemu je i sama progovorila, a ponovo se priključila i aplikaciji za traženje partnera Bumble, na kojoj su je prošle godine blokirali.

Zabavnu priču o teškoćama single života slavnih, hollywoodska glumica podijelila je sama s javnošću još u prosincu, no njen Bumble profil sad je ponovo aktivan.

'Ponovo je otvoren. Spremna sam za posao' rekla je u šali 61-godišnja glumica za Entertainment Tonight.

Sharon Stone je pojasnila da je njen profil bio blokiran jer je nekoliko korisnika prijavilo da je riječ o lažnom profilu, a ona misli da zna koji je uzrok te prijave.

'Mislim da sam odbila neke ljude koji su smatrali da je to neljubazan način da mi uzvrate. Mislim da neki ljudi ne žele čuti: 'Ne, ne želim izaći s tobom vani' kazala je lijepa glumica, zvijezda filma 'Sirove strasti'. Dodala je da je na aplikaciji inače sve OK. 'Dobro se provodim, upoznala sam neke drage ljude, i sklopila neka krasna prijateljstva'.

  • +4
Sharon Stone Izvor: Profimedia / Autor: FS/AdMedia / Sipa Press / Profimedia

Unatoč slavi i bogatstvu, Stone kaže da preko aplikacije želi upoznati nekoga s kim bi mogla ostvariti normalnu ljubavnu vezu. 'Tražim nekoga tko želi vezu prepunu brige, suosjećanja i ljubavi, kao i svi drugi ljudi' pojasnila je.