ZALJUBLJENICA U DASKE

Shakira podijelila rijetku fotografiju s preslatkim sinovima i otkrila kakvu im je sportsku strast prenijela

30.08.2021 u 12:01

Bionic
Reading

Kad vam je otac svjetski poznati nogometaš vrlo je izvjesno da ćete i sami po cijele dane naganjati loptu, no sinovi Gerarda Pique strast za sportom nasljedili su od majke pjevačice

Poznata po svojim nevjerojatnim plesnim koracima, zanosnom izvijanju tijela i drmanju stražnjicom, Shakira je u slobodno vrijeme, čini se, zaljubljenica u daske, a iako su joj bogatstvo i svjetsku slavu donijela svjetla pozornice, nije riječ o daskama koje život znače.

Kolumbijska ljepotica već je ranije u svojim spotovima izvijanje tijela i plesnu vještinu kombinirala s vožnjom na skatboardu, a nedavno je za potrebe spota za novu pjesmu 'Don’t Wait Up' na dasci zajahala i valove.

Tu strast prema daskama prenijela je i na svoje sinove Milana (8) i Sashu (6).

'Pogodite koga sam dovela u Wave Garden!', napisala je pjevačica na Instagramu i podijelila fotografiju sa sinovima. Grleći Milana i sa Sashom u krilu Shakira je pozirala na klupi parka s umjetnim valovima za surfanje.

Zadovoljna lica dječaka odjevenih u crno-crvena neoprenska odijela odaju dojam da zaista uživaju u jahanju valova, što je potvrdila i sama Shakira drugom objavom uz fotografiju na kojoj starijeg sina drži u naručju i poručuje: 'Milan stvarno počinje uživati u ovome.

Shakira je ovoga ljeta ponudila i alternativnu verziju spota za pjesmu 'Don’t Wait Up', snimanog u bazenima za surfanje Wave Gardena.

U lipnju se kolumbijska ljepotica pohvalila fotografijom svog mlađeg sina nakon njegove prve surferske lekcije, što je jedna od rijetkih fotografija na kojoj ovaj slavni glazbeno-sportski par pokazuje svoje sinove.

Shakira nije propustila priliku pohvaliti se i vlastitim surferskim umijećem.

Prije izibijanja pandemije, u rujnu 2019. godine, Shakira je o obiteljskim priliklama progovorila za časopis Viva.

'Svoje sinove ponekad ne mogu vidjeti po mjesec dana ili čak duže. To je vrlo teško, ali zovemo se putem FaceTimea pa smo u stalnoj komunikaciji, što nam jako pomaže', rekla je Shakira i dodala kako s Piqueom nema pisani dogovor oko podjele zadataka ili nešto tome slično.

'Oboje smo vrlo uklučeni u roditeljske dužnosti, podržavamo jedno drugo, a veliku pomoć pronalazimo i u svojim obiteljima. Ne znamo za drugačiji način kako bismo to činili', rekla je Shakira koja je sa španjolski nogometašem u vezi od 2011. godine.

Prije rođenja sina Sashe, Shakira je u razgovoru za časopis Latina proširenje svoje obitelji šaljivo opisala kao stvaranje vlastitog nogometnog tima.

'Da nije bilo mojih glazbenih projekata, već bih bila trudna. Voljela bih imati osmero ili devetero djece s Gerardom', rekla je u ožujku 2014. godine Shakira.