SVE JE IZNENADILA

Vrući stajling na tragu 80-ih: Shakira opčinila fanove isklesanim tijelom u minijaturnom outfitu

05.12.2020 u 20:38

Bionic
Reading

Shakiri koja je ove godine proslavila 43. rođendan, sudeći po svemu karantena i nedostatak koncerata nisu nimalo naškodili liniji, jer prelijepa Kolumbijka izgleda bolje no ikada

Slavna pjevačica izazvala je pomutnju među fanovima u oskudnoj opravici nadahnutoj 80-ima u kojoj se pojavila u novom spotu 'Girl Like Me' koju je snimila u suradnji s bendom Black Eyed Peas.

Zgodna glazbenica koja svojim izgledom i danas može bez problema zasjeniti i puno mlađe kolegice, oduševila je brojne obožavatelje svojom ljepotom, ali i glasom.

  • +5
Shakira Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

U novom video spotu, Shakira koja s poznatim nogometašem Gerardom Piquetom ima dva sina, Sashu i Milana, uskočila je u oskudni outfit koji je otkrio isklesanu figuru, a u nekim scenama i svoje vještine na skateboardu.

Glazbenica je u jednom ranijem intervjuu ispričala kako je tijekom globalne pandemije otkrila kako je upravo vožnja na skateu jako opuštala te je postala prava majstorica na 'dasci'.

Zanimljivo je kako Shakira započela rad na svojoj pjesmi prije točno 12 godina.

'Jako sam sretan što je pjesma konačno vani. Napravio sam veliki broj različitih varijanti, ali pronašao sam onu koja je najbolje odgovarala ozračju. I sad je video spot vani. Hvala Shakira, uživao sam surađivati s tobom', napisao je will.i.am, član Black Eyed Peas.

Izvor: Društvene mreže

Inače, pjesma 'Girl Like Me' naći će se na albumu 'Translation', a spot je na Shakirinom Instagram profilu u kratkom roku skupio gotovo 5 milijuna lajkova.