OTKRILA DETALJE

Severini vraćen sin, pjevačica u dirljivoj objavi poručila: 'Sretna sam, ali nema mjesta euforiji'

21.02.2024 u 16:30

Bionic
Reading

U svojoj najnovijoj objavi na Instagramu pjevačka zvijezda se osvrnula na odluku Županijskog suda u Splitu da joj se vrati skrbništvo nad njenim 12-godišnjim sinom Aleksandrom. Prema novom sudskom rješenju, odlučeno je da će dječak naizmjenično živjeti s majkom i ocem, po 14 dana mjesečno, i to na njihovim adresama u Zagrebu

'Ja sam kao vi. Naučio me život da se ljubav ljubavlju vraća. Tako je bilo i proteklih četiri tjedna (od presude do presude). Stoga, zahvaljujem svima na nevjerojatnih 28 dana ljubavi i podrške kojom ste me obasipali. Nahranili ste me snagom koju sam usmjerila na sina. Ali i na pomoć drugima. Drugačijima. Svatko tko je osjetio tugu, zna kako izgleda život s tugom', napisala je Severina i nastavila:

'Nažalost, spadam u takve i zato vas sve razumijem. Jedina pomoć koju možemo dati jedni drugima jest podrška! Svakom čovjeku kojem je nanijeta nepravda, na kojeg gledaju drugačije, koji nema zaštitu. Javna, sad i odmah. Da bi bili dobro društvo, dobra država - svi građani moraju biti ravnopravni, jednaki pred zakonom, ali prije svega jednaki u srcima', poručila je slavna Splićanka i dodala:

'Sutra izlazi kampanja na koju sam izuzetno ponosna i koju sam snimala prije dva tjedna, kad mi je baš bilo teško. Ali znala sam da moram. Riječ je o kampanji posvećenoj osobama na koje se ne gleda kao na 'normalne', na 'bolesnike u društvu', koji su teško prihvaćeni i od svoje okoline, a isti su kao i mi. A jedini 'bolesnici našeg društva' su oni koji 'drugačije' javno prokazuju, koji bi im oduzimali prava, jednakost…', zaključila je Severina objavu na Instagramu. Uslijedile su brojne reakcije i poruke podrške.

Podsjetimo, dvadesetak dana nakon što je odjeknula vijest da je Vrhovni sud prihvatio reviziju i ukinuo odluku splitskog Županijskog suda vezanu za zajedničko skrbništvo Severine Vučković i Milana Popovića nad njihovim sinom te skrbništvo u potpunosti vratio ocu, došlo je do obrata u cijeloj priči.

KONCERT U MINTU

Severina u kombinaciji stvorenoj za privlačenje pogleda

Pogledaj galeriju