DOKAZANO DJELUJE

Severina zbog viroze morala odgoditi koncert, ali ima lijek za dizanje raspoloženja

02.12.2018 u 19:47

Bionic
Reading

Pjevačica se na društvenim medijima požalila na virozu i otkrila kako podiže raspoloženje. Brojni su joj se obožavatelji javili da njezin 'lijek' djeluje i na njih

Jedna od najvećih glazbenih regionalnih zvijezda u subotu je trebala nastupiti u njemačkom gradu Pforzheimu, četrdesetak kilometara udaljenom od Stuttgarta.

No u gradu poznatom po iziradi skupocjenog nakita i satova, naša pjevačica ipak nije nastupila, jer ju je u tome spriječila viroza.

O tome je u nedjelju putem Instagrama obavijestila svoje obožavatelje i uz izraženo žaljenje zbog propuštenog koncerta s njima podijelila fotografiju s kojom si je popravila raspoloženje.

'Muke mi ježove imam virozu, zato sam sinoć morala odgoditi koncert u Pforzheimu. Žao mi zbog toga... Ali ova sličica mi je popravila raspoloženje...', napisala je Severina uz fotografiju snimljenu na plaži u Zanzibaru.

Brojni obožavatelji poželjeli su pjevačici brz oporavak od viroze, a među njima se našlo dosta onih koji su joj posvjedočili da je i njima sa svojom slikom podignula raspoloženje.

Obzirom na malu vjerojatnost da im fotografija evocira uspomene na dane provedene u Zanzibaru, kao i na ne pretjerano pozitivne asocijacije koje pobuđuje morski jež, ljekovito djelovanje pripisat ćemo crnom bikiniju i Severininoj besprijekornoj liniji.

  • +35
Severina Kojić Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL