PRVI PUT O SKANDALU

Severina otkrila kako se osjećala kad su procurile golišave slike

16.11.2018 u 20:51

Bionic
Reading

Severina Kojić dosad nije nijednom komentirala što misli o spornim golišavim fotografijama koje su se pojavile u javnosti

Tek sad je lijepa Splićanka odlučila progovoriti o slikama koje su se pojavile u javnosti izazvavši veliki skandal.

'Kad su izašle ove slike mene k'o od majke rođene u pozi Rembrandtovih lipotica, odmah sam nazvala menadžera Tomicu i rekla mu da te fotke lipo stavi na omot CD-a, jer da će se puno bolje prodavati od ovih naših obučenih. Obučena ili gola, baš sam dobra ženska', izjavila je 46-godišnja Severina ekskluzivno za drugi broj magazina Appeal, na čijoj se naslovnici pojavila.

Ispričala je i čiji savjet joj je tad najviše pomogao.

  • +11
Severina snimila spot 'Magija' Izvor: Promo fotografije / Autor: Jelena Balić

'Najbolji savjet dao mi je moj dida: 'Triba se rugati sa životom i nikad ga ne shvatiti ozbiljno'. I često se toga sjetim. Čak i s ovim golim slikama mene, rugam se životu ili se on ruga sa mnom... Najvažnije mi je da se ne sekiram, jer se onda dobiju bore', kaže Severina.

  • +5
Severina Kojić u haljini s potpisom Tibi, cipelama Alexandrea Birmana i torbicom Chloe Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Kad su se sporne fotografije pojavile, Severina se odmah oglasila na službenoj stranici na Facebooku otkazavši nastup u Njemačkoj.

'Večerašnji nastup u WON clubu je odgođen. Zahvaljujemo organizatorima u Nürnbergu i svima vama na razumijevanju. Tim više nam je žao i zato što je ovo trebao bio prvi nastup Severine u Nürnbergu i što su se organizatori maksimalno potrudili da večeras imamo nezaboravnu večer. Uskoro ćemo objaviti novi termin nastupa', stajalo je tad u Severininoj objavi na Facebooku.