nježni prizor

Severina oduševila pratitelje fotografijom uz koju je napisala: 'Moja mama', a svi komentiraju najuočljiviji detalj

18.01.2023 u 18:40

Bionic
Reading

Jedna od najvećih zvijezda Hrvatske i regije po tko zna koji put je raznježila svoje obožavatelje i to pozirajući sa svojom majkom Anom Vučković

Severina je vrlo bliska s majkom Anom te često dijeli objave o njoj koje posebno raznježuju njene pratitelje. Ovog puta je napisala samo: 'Moja mama' uz svoje već uobičajene heshtagove 'Ljubav se ljubavlju vraća' i 'Volim što se volimo'. Na njihovom selfiju itekako iskače nešto što je pokrenulo niz komentara.

Naime, nema tko nije primijetio koliko mladolike izgledaju ove dvije dame. 'Ane naša kao djevojčica', 'Ane je majka, kraljica', 'Baš ste mi lijepe obje', 'Divne baš… unosite mir i nadu', 'Predivne ste', redaju se komplimenti od poznatih i nepoznatih Severininih pratitelja.

Pjevačica je svojedobno ispričala kako ju je mama rodila carskim rezom mjesec dana prije termina. Bio joj je to treći carski rez i nakon što je rodila Severinu, nije se budila pet mjeseci. Zaključila je kako tek od kad je i sama postala majka, razumije kako je njena mama uvijek znala što joj treba.

  • +6
Severina Izvor: Cropix / Autor: Nikola Vilic

Ana Vučković nikada se nije voljela medijski eksponirati, no tu i tamo se pojavila u javnosti na važnim događajima zbog svoje kćeri. Iznimku od izbjegavanja medija napravila je u rujnu prošle godine nakon skandala s optužbama koje je njena druga kći Marijana iznijela protiv Severine. Inače, pjevačica i njezine sestre su rano izgubile oca Severa Vučkovića, a njihova majka je jednom prilikom otkrila da je upravo Severina naslijedila njegov karakter i izgled.