DOČEK ZA PAMĆENJE

Iza nje je najbolji koncert u životu, a emotivna Severina poručuje: 'Fala ti, Splite, ča san tvoje dite'

01.01.2023 u 16:33

Bionic
Reading

Splićane i njihove goste u Novu godinu uvela su njihova 'dica', Severina i Vojko V, a kako je bila na dočeku u gradu podno Marjana pokazala je i sama pjevačica objavivši djelić atmosfere sa splitske Rive koja je bila premala za sve koji su htjeli uživati u glazbi i zabavi u toploj novogodišnjoj noći

Malo iza 23 sata na pozornicu na prepunoj Rivi polela se Severina koja je nastup započela stihovima 'Ovo će biti dobra noć, predosjećam...‘, a prognoza se pokazala točnom.

Seve je 'razvalila' na pozornici, a za dobro raspoloženje i vjetar u leđa imala je nekoliko razloga; osim što je nastupala za doček u svom rodnom gradu, na koncert ju je pratio i sin Aleksandar, čime se pohvalila na svom Instagram profilu, objavivši zajedničku fotografiju uz poruku: 'U Novu svi u sigurnim rukama'.

  • +33
Severina u Splitu Izvor: Cropix / Autor: Bozo Vukicevic

S obožavateljima je podijelila na Instagramu i video koji otkriva djelić atmosfere s dočeka, točnije trenutak kad se pozdravila sa sinom i pred oduševljenim mnoštvom popela na pozornicu te zapjevala svoj hit 'Brad Pitt', a emotivna pjevačica popratila ga je riječima: 'Fala ti, Splite, ča san tvoje dite'.

  • +25
Doček 2023. u većim gradovima Izvor: Pixsell / Autor: Milan Sabic/PIXSELL

Tijekom koncerta nije skrivala koliko je dirnuta odličnom atmosferom. 'Hvala vam svima za večeras, ovo je sigurno moj najbolji koncert u životu!', poručila je s pozornice publici.