uživa na putovanju

Severina pozira na pijesku, obožavatelji strahuju da je 'ne ugrabi šeik', a Ana Gruica Uglešić je pita: 'A gdje ga tako zgodnog nađeš usred pustinje?'

20.11.2022 u 20:41

Bionic
Reading

Severina punim plućima uživa na odmoru u Jordanu, a dok otkriva čari te arapske zemlje obožavatelje redovito časti fotografijama i crticama s putovanja. Najnovija objava nije mogla proći nezapaženo

'Nas dvi u pustinji,' napisala je Severina uz najnovije objavljene fotografije na svom Instagram profilu. Set fotografije prikazuje popularnu pjevačicu u pustinji, a na pozira i kraj tamo domaće životinje deve.

Severinini obožavatelji nisu ostali ravnodušni pred tim prizorima, pa su je u kratkom roku počastili komplimentima i pohvalama.

'Divno', 'Predivno sve i ti nikad ljepša', 'Kraljice', 'Ljepotice, vidi se za sve si stvorena',' 'Vrh', 'Da te ne ugrabi šeik', nizali su se komentari.

Uz drugu objavu, gdje je objavila također niz fotografija iz pustinje, Severina je naznačila kako 'prati tragove Lawrenca od Arabije' te je navela citat: 'Sanjajte svoje snove otvorenih očiju i ostvarite ih.' Njezini obožavatelji su primijetili kako će 'pustinji biti pusto bez nje', a nekima je za oko zapeo i zgodan vozač džipa koji je pjevačicu vozio po pustinji. Tako ju je Ana Gruica Uglešić pitala: 'A gdje ga tako zgodnog nađeš usred pustinje?' Severina joj je odgovorila da 'sami dođu' i dodala emotikone koji plaču od smijeha.

Severina je i ovog puta servirala upečatljiv stajling, a boje i krojeve prilagodila je podneblju. Tako je izbor pao na cargo hlače u kaki boji, vječnu bijelu košulju i tenisice, a na leđima je nosila ruksak.

A kako je nedavno otkriveno, stvari Seve nosi u pomno odabranom primjerku - ruksaku luksuzne marke Yves Saint Laurent čija cijena prelazi 16 tisuća kuna.

ljetna pozornica

Ovo se isplatilo čekati 13 godina: Severina održala koncert za pamćenje u Opatiji; pogledajte kakva je atmosfera vladala

Pogledaj galeriju