PROGOVORILA O MRŠAVOSTI

Severina: 'Jako volim jesti i mogu puno pojesti'

16.06.2019 u 12:49

Bionic
Reading

Jedna od najvećih regionalnih zvijezda uvijek je spadala među žene s najboljim tijelom na sceni, no već neko vrijeme se raspravlja i piše o njezinoj mršavosti, zbog čega ju se uspoređuje s Angelinom Jolie i nagađaju razlozi navodnog gubitka kilograma. Severina je već izjavila da dugo ima istu kilažu, a sada je progovorila na temu svojih životnih navika

Dok je jedni hvale kako izgleda besprijekorno drugi pak smatraju da su joj obline po kojima je nekad bila poznata sada nestale. 'Ja jako volim jesti puno voća, ali i povrća, ustvari jedem sve. U zadnje vrijeme jako puno voća, a sada mi paše svo šumsko voće, dinje, lubenica', ispričala je Severina za Exkluziv.

Davno ja, kaže, odlučila da svoje tijelo neće zasititi toksinima. 'Nekako mi se čini da sam na dobrom putu da ih potpuno ih izbacim iz prehrane. Ali jako volim jesti i mogu puno pojesti', otkrila je.

Dan počinje sa smoothijeima od kombinacija voća i povrća koji ovisno no tome što joj se nađe u hladnjaku ili što joj se jede u tom trenutku. 'Mrkva, cikla, maline, jagode, borovnice, kupine, pomiješano ponekad s bademovim mlijekom i ponekad ubacim malo banane tek toliko da mi da gustoću, ali zna biti dobro i bez toga', rekla je. Voli piti zelene čajeve, od matičnjaka i mente.

Severina godinama prakticira jogu, a trčanje za sinom Aleksandrom smatra najboljim treningom. 

'U posljednje vrijeme nisam baš u teretani, nekako mislim da tijelo se ponekad mora i odmoriti. Nisam tip koji ide svaki dan u teretanu. Imam dobro tijelo pa mi je dovoljno čak i jednom tjedno ali ako se spremam za turneju onda idem tri, četiri puta', izjavila je. 

PLIJENILI POZORNOST

Nema tko nije bio na Severininoj promociji albuma, a stigli su joj i svekar i svekrva

Pogledaj galeriju