NA INSTAGRAMU

Šest mjeseci najveće sreće: Leona Paraminski pohvalila se svojom mezimicom

14.03.2022 u 11:13

Bionic
Reading

Hrvatska glumica s američkom adresom, kojoj se prije šest mjeseci ostvario najveći životni san, onaj da postane majka, ne krije koliko uživa u odrastanju malene Liv

Nataša Janjić Medančić i Bojana Gregorić Vejzović nisu mogle sakriti emocije kada su vidjele najnoviju objavu njihove kolegice Leone Paraminski, koja je i ovoga puta na Instagramu s obitelji i prijateljima koji žive tisućama kilometara udaljeni od nje i supruga joj Tina Komljenovića, podijelila detalje svog privatnog života.

Na novoj fotografiji, snimljenoj u Santa Barbari gdje supružnici Komljenović žive, Leona pozira s njihovom šestomjesečnom princezom, kćerkicom Liv. Malenoj se ne vidi lice, no to sasvim nebitno za fotografiju s koje se mogu osjetiti sreća i zadovoljstvo.

Naime, Leona Paraminski i njezin suprug Tin Komljenović godinama su se pokušali ostvariti kao roditelji, no to jednostavno nije bilo moguće. Nakon preseljenja u Ameriku, Leona je nastavila dolaziti u Hrvatsku, između ostaloga kako bi se podvrgnula i postupku potpomognute oplodnje, zahvaljujući kojoj su na kraju prije šest mjeseci dobili i kćerkicu.

Leona Paraminski Izvor: Pixsell / Autor: Armin Durgut/PIXSELL

Malena Liv ostvarenje je svih njihovih najvećih snova, a Leona je i opisom fotografije dala do znanja koliko je sretna - 'Vrijeme leti kada se dobro zabavljaš!'