UZ ŠUM OCEANA

Prošla su dva mjeseca od ostvarenja životnog sna: Leona Paraminski s Liv slavi drugi 'mali rođendan'

04.11.2021 u 21:51

Bionic
Reading

Naša glumica Leona Paraminski nije od onih poznatih osoba koje svaki svoj korak podijele na društvenim mrežama. Stoga se njena svaka objava s nestrpljenjem iščekuje, tim više što sa suprugom Tinom Komljenovićem već duže živi u Americi

A s nestrpljenjem su obožavatelji naše glumice čekali i vijest o rođenu kćeri, koju je Leona dočekala krajem ljeta.

O tome se prvi put oglasila na Instagramu objavom fotografije otisaka bebinih stopala iz bolnice Santa Barbara Cottage u kojoj je rodila. S objavom uspomene iz bolnice, u kojoj je i Meghan Markle rodila svoju kćer, Leona je otkrila i da se beba zove Liv.

Leona Paraminski Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Do sljedeće je Leonine objave trebalo pričekati nešto više od mjesec dana, a na njoj naša glumica otkriva kako sa suprugom prolazi slatke muke svakog novopečenog roditelja.

Leona je hashtagovima, ali i fotografijom, jasno dala do znanja da su ona i suprug Tin Komljenović umorni, neispavani, ali i presretni, a ponosna je majka tad prvi puta pokazala i svoju bebicu koja joj je ležala na grudima.

Povod nove objave koju je Leona objavila u četvrtak su dva mjeseca od rođenja Liv, koja je 'mali rođendan' proslavila u maminoj klokanici, uz šum Tihog oceana.

'Sretna dva mjeseca', napisala je Leona i podijelila fotografiju s obale Tihog oceana u Santa Barbari.

Glumica je otkrila i crticu iz obiteljskog života, dodavši objavi hashtag 'volimo ići na more'.