Ispunite prosinac

Ovih blagdana napokon pogledajte top serije koje ste možda propustili

17.12.2022 u 20:30

Bionic
Reading

Ispunite prosinac samo najboljim serijama: Pickbox NOW donosi najbolje naslove koje možete pogledati tijekom blagdanskih dana

Blagdani su vrijeme okupljanja i dobro zasluženog odmora. Jedna od nezamjenjivih zajedničkih aktivnosti je izležavanje nakon obilnih večera i uživanje uz omiljene filmove ili serije.

Ovo je najbolje vrijeme da pogledate top serije koje ste možda propustili u moru sadržaja koji nam neprestano pristiže. Tri serije o kojima vam danas pišemo oduševile su brojnu Pickbox NOW publiku!

Voli me (Love me)

Australska mini serija Voli me podsjeća da postoji život nakon smrti voljenog člana obitelji. Naime, prazninu nakon smrti voljene osobe ipak je moguće ‘preživjeti’, a ova popularna serija koja je oduševila gledatelje iznova nas podsjeća na tu činjenicu svakom epizodom. Serija započinje smrću Christine (Sarah Peirse) koja se dugo borila s bolešću, a ista je, osim na njoj, ostavila trag i na njezinoj obitelji. Njezin muž Glen (Hugo Weaving) teško se nosi s njezinom smrću i neočekivano odlazi na odmor koji je originalno uplatio za njih dvoje, njihova starija kći Clara (Bojana Novaković) želi naći životnog partnera, a mlađi sin Aaron (William Lodder) pokušava balansirati tugom i klasičnim adolescentskim boljkama.

Sve njezine tajne (The Secrets She Keeps)

Sve njezine tajne dobitni je odabir za sve ljubitelje psihološkog adrenalina - očekuje miks drame, krimića i brojnih tajna. U supermarketu slučajno se susreću dvije žene: Meghan (Jessica De Gouw) i Agatha (Laura Carmichael). Obje su iste dobi, trenutno su trudne s istim terminima poroda, ali ih dijele različite financijske situacije. Jedna je infuencerica s mužem koji je poznati sportski novinar, dok druga jedva preživljava i otac njezina djeteta ne zna da će postati tata. Unatoč klasnom jazu dijele mračnu tajnu i bez grižnje savjesti poduzet će sve kako bi ostala sakrivena.

Agatha Christie: Zašto ne Evans? (Agatha Christie: Why Didn’t They Ask Evans?)

Svi obožavaju klasične kriminalističke serije - pogotovo kad je u pitanju Agatha Christie, svjetski poznata spisateljica kriminalističkih romana. Agatha Christie: Zašto ne Evans? iz 2022. godine je napeta triler mini serija od četiri epizode. Nakon dugo vremena Bobby Jones (Will Poulter) vraća se ocu u rodni grad Marchbolt. Zaposlen je kao vozač doktora Thomasa u golf klubu Marchbolt. Tijekom jedne partije golfa otkrije muškarca koji je pao s litice pa se spusti opasnom liticom kako bi ga pokušao spasiti. Međutim, sve što uspije jest čuti posljednje riječi nepoznatog čovjeka: „Zašto ne Evans?“. Uskoro dobije ponudu za bolji posao u inozemstvu i ne zna što mu je činiti – razotkriti ubojicu s prijateljicom iz djetinjstva Frankie Derwent (Lucy Boynton) ili prihvatiti perspektivnu poslovnu ponudu?