REKLA JE SVOJE

Selena Gomez se zbog Biebera posvađala s majkom: Više se ne prate ni na Instagramu

21.12.2017 u 13:40

Bionic
Reading

Čini se kako je ljubav prema dečku jača od one prema najbližim članovima obitelji, barem bi se tako dalo zaključiti nakon posljednjeg poteza pjevačice Selene Gomez. Njezinu pomirbu s Justinom Bieberom ne podržava ni njezina majka Mandy Teefey, a sve je kulminiralo time da jedna drugu više ne prate ni na Instagramu

Najveći obožavatelji Selene Gomez, koji očito nemaju pametnijeg posla pa na dnevnoj bazi prate tko sve prati njihovu omiljenu pjevačicu na Instagramu, ali i tko ju je prestao pratiti, otkrili su kako je 25-godišnjakinja ostala bez još jednog followera.

  • +76
Selena Gomez u istom danu zablistala u šest stajlinga Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Tome se možda ne bi pridavala prevelika pažnja da nije riječ o njezinoj majci Mandy Teefey, kojoj je pjevačica odmah uzvratila istom mjerom - i prestala ju pratiti. Prema nagađanjima, to se sve dogodilo nakon što je TMZ objavio da je Mandy prošlog tjedna završila u bolnici nakon 'razgovora' sa svojom kćerkom o njezinoj pomirbi s bivšim dečkom Justinom Bieberom.

Cijela obitelj Selene Gomez nije sretna tim ishodom, osobito nakon njihova ružna prekida 2014. godine. Izvor blizak pjevačici otkrio je kako je njezina majka odvezena na hitnu kako bi ju pregledali, a sve na zamolbu drugog člana obitelji. Čini se kako je činjenica da je njezina kći ponovno s Bieberom itekako uzrujala Mandy Teefey, pa joj se naglo pogoršalo zdravstveno stanje.

  • +16
Selena Gomez i Justin Bieber Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Očito je Mandy Teefey shvatila kako ovoga puta ne može maknuti Selenu od Biebera jer su pjevači itekako ozbiljni u naumu da ostanu zajedno.

'Ovo je bilo stresno razdoblje za Mandy, stoga je donijela odluku da ode u bolnicu i provjeri je li sve u redu s njezinim zdravljem... Nije samo Justin u pitanju', otkrio je anonimni izvor.

  • +20
Selena Gomez i Justin Bieber Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Sve ovo događalo se svega tri dana nakon što je Selenina majka na Instagramu objavila dirljivu fotografiju na kojoj je trudna sa svojom nerođenom kćerkom Scarlett, a koju je, zbog spontanog pobačaja, izgubila u prosincu 2011. godine. U drugom braku s Brianom Teefeyjem Mandy je 2011. bila trudna s djevojčicom Scarlett, a dvije godine kasnije rodila je zdravu djevojčicu koju su nazvali Gracie.