VIŠE NE KRIJE

Selena Gomez na svoj je način i službeno potvrdila da je u vezi s Justinom Bieberom

01.12.2017 u 15:54

Bionic
Reading

Ovo je čini se godina mlade pjevačice i glumice - najbolja prijateljica ovog joj je ljeta donirala bubreg, dobila je ulogu u filmu Woodyja Allena, Billboard ju je proglasio Ženom godine, a pred sam kraj 2017. dala je novu šansu staroj ljubavi. Ono što su do sada vrlo jasno govorile papparazo fotografije, neizravno je potvrdila i sama Selena Gomez - ona i Justin Bieber ponovno su zajedno

Nakon nekoliko tjedana nagađanja, mnogobrojnih paparazzo fotografija, pjevačica i glumica Selena Gomez napokon je, u intervjuu za magazin Billboard, progovorila o tome kako se pomirila sa svojom najvećom ljubavi - pjevačem Justinom Bieberom. Iako nije jasno to izrekla, upit novinarke nije izbjegla niti demantirala. Na pitanje kako to da su ona i Bieber ponovno zajedno rekla kako će ona uvijek imati 'posebno mjesto u svom srcu za nekog tko je odigrao značajnu ulogu u njezinu životu i ostavio u njemu trag'.

  • +7
Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U istom razgovoru otkrila je i da je s bivšim dečkom, reperom The Weekndom, s kojim je bila u vezi deset mjeseci, ostala jako dobar prijatelj.

'Imam 25 godina, ne 18, 19 ili 20. Cijenim ljude koji su zaista imali utjecaj na moj život. Možda sam prije forsirala nešto što nije imalo smisla, no to ne znači da kada nekog voliš to može samo tako nestati', rekla je Selena.

Ona i Justin nedavno su odlučili obnoviti svoju romansu koja je počela još 2010. godine, a sve nakon što je prekinula vezu s The Weekndom.

“Francia should be getting this award. She saved my life.” #womeninmusic

Objavu dijeli Billboard (@billboard)

Zanimljivo je spomenuti kako je s bivšim dečkom, poznatim reperom, prema njezinim riječima, ostala 'najbolja prijateljica', no to se ne poklapa sa činjenicom da su oboje, jedno drugo prestali pratiti na društvenim mrežama, te da je The Weeknd izbrisao svaku objavu na svom Instagram profilu, a na kojoj je bila Selena.

Backstage action. #womeninmusic

Objavu dijeli Billboard (@billboard)

'Ono na što sam izrazito ponosna je da smo The Weeknd i ja ostali u tako dobrim odnosima. Zaista mi se nikada u životu takvo što nije dogodilo. Prekinuli smo, ali ostali najbolji prijatelji', izjavila je Selena o svom bivšem dečku, koji je ovih dana snimljen u društvu nepoznate brinete u Australiji.

Ova godina bila je prepuna izazova za Selenu Gomez, osim novosti u ljubavnom životu, ovog joj je ljeta transplatiran bubreg najbolje prijateljice Francie Raise, dobila je ulogu u filmu Woodyja Allena, te proglašena Ženom godine u izboru Billboarda.

WOTY. #womeninmusic

Objavu dijeli Billboard (@billboard)