prva ljubav

Evo zašto je Selena Gomez dala još jednu šansu Justinu Bieberu

08.11.2017 u 19:56

Bionic
Reading

Nakon brojnih prekida koji su doživjeli tijekom sedmogodišnje ljubavne veze, Selena Gomez i Justin Bieber ponovno su sretni i zaljubljeni. Barem takav dojam odaju posljednje fotografije ovog slavnog para. No, mnogima nije jasno zašto je lijepa pjevačica dala novu šansu čovjeku koji ju je nebrojeno puta povrijedio

Prije nekoliko tjedana Selena Gomez prekinula je višemjesečnu romansu sa slavnim r'n'b glazbenikom Alebom Tesfayeom, poznatijim pod umjetničkim imenom The Weeknd, a sada je već gledamo sretnu i nasmijanu u zagrljaju bivše ljubavi Justina Biebera.

No njezini obitelj i prijetalji ni najmanje nisu oduševljeni ovakvim razvojem situacije, a posebno su ljuti njezini roditelji koji smatraju da je 23-godišnjak jako povrijedio njihovu kćer. Međutim, ljubav mladog para ne poznaje prepreke, a sad su prijatelji lijepe pjevačice i glumice otkrili zašto mu je dala još jednu šansu.

  • +20
Selena Gomez i Justin Bieber Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Justin je Selenina prva ljubav i uvijek će u srcu imati posebno mjesto za njega. Osim toga uvijek se nadala da će okolnosti i vrijeme stati na njihovu stranu i da će se ponovno spojiti', rekao je izvor blizak lijepoj brineti.

Upoznali su se još kao tinejdžeri, kada je njemu bilo 16, a njoj 18 godina, i od tada su zajedno gradili svoje karijere. Iako su izgledali kao savršen par, na vidjelo je dolazila i njihova nezrelost koja je bila velika prepreka zdravoj vezi. Bilo je tu raznih nagađanja o aferama s obje strane, što su često znali komentirati i javno, putem društvenih mreža.

No, ovoga puta se, barem se tako čini, nadaju se drugačijem, zrelijem odnosu, posebice ako se uzme u obzir da su nešto stariji i iskusniji.

'Tijekom prošlosti Selena je bila vrlo uzbuđena i silom je htjela da stvari između njih dvoje uspiju, no isto tako mnogo se puta se razočarala. Ovoga puta Justin čini sve kako bi ju zadržao i ponovno osvojio njezino srce', priča u nastavku isti izvor za strane medije.

  • +3
Justin Bieber i Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

S druge strane, prijatelji mladog pjevača opisuju kako je upravo ona bila i ostala najvažnija ženska osoba u njegovom životu.

'Vrijeme koje trenutno provode skupa čini ga jako sretnim. Selena je uvijek bila posebna i niti jedna druga cura nije se približila tome. Izgleda kako je sad dovoljno zreo i zna da ona zaslužuje samo najbolje', zaključio je neimenovani izvor.