OVO JE BIO OKIDAČ

Selena Gomez doživjela psihički slom zbog braka Justina Biebera s Hailey Baldwin

16.10.2018 u 10:39

Bionic
Reading

Otkako je ponovno hospitalizirana, ne prestaju nagađanju o tome što je zapravo bio okidač da Selena Gomez doživi psihički slom pa da joj se ponovno 'aktiviraju' depresija i anksioznost. Pojedini mediji kao glavnog krivca za cijelu situaciju označili su njezinog bivšeg dečka Justina Biebera i njegov 'brak na brzaka' s Hailey Baldwin

Iznenadni brak Justina Biebera s Hailey Baldwin navodno je njegovu bivšu, pjevačicu Selenu Gomez, 'bacio preko ruba', te je upravo to bio okidač za njezin psihički slom zbog kojeg je hospitalizirana. O turbulentnoj vezi Justina i Selene mogli bi se napisati romani, a nakon što su, vjerojatno, prekinuli i posljednji puta, Bieber je odlučio krenuti dalje.

26-godišnja pjevačka zvijezda odlučila je obnoviti vezu s još jednom bivšom djevojkom, 21-godišnjom manekenkom Hailey Baldwin, a nakon samo nekoliko tjedana veze ju je zaprosio, da bi prošlog mjeseca par u tajnosti i vjenčao.

  • +11
Selena Gomez i Justin Bieber Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kada je doznala da je njezina bivša ljubav zaručena, a potom i da se oženio s drugom, Selena Gomez postala je ponovno depresivna, a izvori bliski njoj za magazin People su rekli:

'Selena je, ponajviše zbog svojih zdravstvenih problema i borbe koje već godinama prolazi zbog lupusa, izrazito osjetljiva, no Justinove zaruke i 'brak na brzaka' povrijedili su je i 'bacili preko ruba'.'

Mlada pjevačica trenutno je hospitalizirana u jednoj od ustanova na istočnoj obali, gdje je, nakon psihičkog sloma, podvrgnuta posebnoj terapiji.

'Ona i Justin imali su godinama turbulentnu vezu, a sve je započelo kada su bili jako mladi. On je bio njezina prva velika ljubav i još uvijek ga nije preboljela', otkrio je izvor.

Vijest da je njegova bivša hospitalizirana nije lako podnio ni sam Justin Bieber, koji je snimljen u automobilu s Hailey Baldwin kako plače. 'Jako je tužan i žali zbog svega što se događa sa Selenom. Uz sve to osjeća krivnju zbog svega', rekao je izvor blizak Justinu Bieberu i dodao: 'On zaista želi vidjeti ju ponovno sretnu, stoga ga itekako uznemiravaju njezini zdravstveni problemi.'