NA INSTAGRAMU

Selena Gomez u samo dva dana oduševila pa rasplakala obožavatelje diljem svijeta

25.09.2018 u 11:33

Bionic
Reading

Jeste li i vi među milijunima obožavatelja na svijetu zaluđenih mladom pop zvijezdom? Želite li posjedovati nešto njezino? E, pa ovih je dana bila idealna prilika za to, budući da je 26-godišnja Selena Gomez putem Instagrama podijelila svoju odjeću, nakon čega se još jednom povukla s društvenih mreža

Svojom novom odlukom 26-godišnja Selena Gomez ponovno je rastužila milijune obožavatelje diljem svijeta. Baš kao što je to već jednom napravila, pop zvijezda ponovno se povukla sa društvenih mreža. Tim povodom, uz svoju fotografiju, Selena Gomez je napisala:

'Raspoloženje, gledala sam se u ogledalu - izgledam kao idiot. Update: radim pauzu na društvenim mrežama. Opet. Koliko god sam zahvalna na dobrobiti društvenih mreža koju dobijam, jednako sam zahvalna što mogu se maknuti iz svega toga i živjeti normalan život u trenutku koji mi je pružen. Samo zapamtite - negativni komentari mogu nekoga itekako povrijediti.'

Što se točno dogodilo nije poznato, no samo dva dana prije ove objave, Selena je na Instagram Storyju krenula s poklanjanjem svoje odjeće.

'Ovo je moja haljina koju sam nosila na snimanju spota za pjesmu 'Back toYou' i želim ju pokloniti nekome. Stoga, ako želite ovu haljinu, recite mi. Poklonit ću je nekome jer zaista nema smisla da stoji u ormaru', govori Selena u videu u kojem njezina prijateljica pokazuje šljokičastu Prada haljinicu s resicama.

  • +6
Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Neki nagađaju kako se Selena na ove poteze odlučila razočarana što je njezin bivši dečko Justin Bieber napokon pronašao sreću s mlađahnom manekenkom Hailey Baldwin, s kojom se zaručio nakon kratke veze.