OBJAVILA NA INSTAGRAMU

Sedmogodišnja Una Sofija postavila Nikolini Ristović najteže pitanje: 'Pitala me je - kako da zna da ja neću otići?'

25.06.2022 u 17:28

Bionic
Reading

Naša voditeljica Nikolina Ristović, koja je prije gotovo dva mjeseca iznenada ostala bez supruga Vidoja Ristovića, sada je objavila emotivnu objavu na Instagramu i ostavila sve svoje prijatelje, ali i pratitelje bez riječi i sa očima punim suza

Nakon što se prije dva dana u svojoj emotivnoj objavi raspisala o demonima s kojima se susrela nakon što je izgubila supruga Vidoja Ristovića, voditeljica Nikolina Ristović nikoga nije ostavila ravnodušnim kada je napisala svoju novu objavu na Instagramu.

Držeći se za ruke sa svojom kćerkicom Unom Sofijom, koju je dobila u braku s Vidojem, Nikolina je otkrila i kako joj je kći postavila najteže pitanje.

'Rekli su nam - korak po korak. Tako smo i krenule. Jedna pored druge, ruka u ruci, združeni strahovi i objedinjene nade. Pitala me je - kako da zna da ja neću otići? Počinješ shvaćati konačnost svega. I da iz toga proizlazi jedna nova ljepota - dan po dan, male pobjede, nogu pred nogu, i jednoga dana ćeš podići pogled i shvatiti da si se uspeo uz planinu čije te podnožje plašilo. I evo nas. Korak po korak....'

  • +4
Nikolina Ristović Izvor: Pixsell / Autor: Antonio Ahel/ATAImages /PIXSELL

A osim dvije zajedničke fotografije, na kojoj su ona i Una Sofija, koja se još uvijek ne miri s iznenadnim očevim odlaskom, voditeljica je objavila i kratki video u kojem njih dvije šeću po strogom centru Zagreba, a potom Nikolina Ristović dolazi do njihovog osobnog automobila i pokazuje kako je dobila kaznu za parkiranje.