stoji joj kao salivena

Savršena linija i noge u prvom planu: Indira Levak pokazala koje se boje nose ovog proljeća

21.03.2023 u 08:59

Bionic
Reading

Kada se na pozornicu pojavi ova pjevačica - spektakl je zagarantiran. Svi je znaju i po zaraznom osmijehu koji rijetko skida s lica, a poznata je i kao dama koja se nikad ne srami pokazati svoje tijelo. Ovaj put je pozirala u još jednoj kreaciji koja savršeno ocrtava njezinu besprijekornu figuru

Indira Levak glazbenom scenom žari i pali već dugi niz godina. Tijekom tog razdoblja mnogo je puta mijenjala imidž pa su je fanovi mogli vidjeti u raznim izdanjima. No posljednjih godina, složit će se mnogi, izgleda zapanjujuće.

Pjevačica je pozirala u haljini (trenutno hit) plave boje s drapiranim detaljima i volanima mini duljine, što je odavno njezin zaštitni znak. Kreacija domaće dizajnerice s perjem na krajevima rukava, istaknula je Indirino isklesano tijelo koje je rezultat disciplinirane tjelovježbe. Cijeli izgled upotpunila je srebrnim potpeticama. Pretpostavlja se da je to look za jedan od njezinih nastupa.

Temperamentna Županjka slavu je stekla upravo zbog svoje uspješne dugogodišnje glazbene karijere, no pjevanje nije njen jedini talent. Uspješno plovi i poduzetničkim vodama. Svojedobno se okušala se u restoranskom sektoru, a sada ima svoj brend s vlastitim dizajnom namještaja koji je nazvala Levak Dizajn. Uz sve to sa suprugom Miroslavom iznajmljuje apartmane u Fažani koje su sami opremili.

  • +3
Indira Levak Izvor: Pixsell PXL Agencije / Autor: Antonio Ahel/PIXSELL