nitko joj ne bi dao te godine

Indira Levak proslavila 49. rođendan: Pokazala je kakav je originalan poklon dobila od svog Mireka

16.09.2022 u 10:46

Bionic
Reading

Pjevačica i uspješna poduzetnica nadaleko je poznata po svojoj zaraznoj energiji, a da takva nije samo na pozornici, pokazala je najnovijim videom povodom njezinog velikog dana koje je mnoge nasmijao

Jedna od naših najpopularnijih domaćih glazbenica, proslavila je 49. rođendan. Smijeha i dobre zafrkancije nije nedostajalo niti na taj dan. Na sebi svojstven način napravila je videozapis u kojem je otkrila kako se osjeća povodom ulaska u novu životnu godinu i objavila ga na Instagramu.

'To je samo brojka, vjerujte mi. Osjećam se kao da imam 25, još sam uvijek prpošna, plesasta i luda', rekla je i nakon toga snimila reakciju supruga, poduzetnika i bodybuildera Miroslava Levaka i njihove stafordice Blue, na spomen njezinih godina.

'Zamislite da sto puta kažete svom mužu kako imate Shureov mikrofon, ali i da vam treba Shureov in ear (bežični sistem monitoringa za glazbenike)', objasnila je pokazala kako i njezin voljeni muškarac imaju sličan smisao za humor. Naime, naručio tortu u obliku audio monitora, a dobila je i veliki buket ljiljanja, inače njezinog omiljenog cvijeća. Pored fotografije zaredale su se čestitke prijatelja, kolega i fanova koji su bili oduševljeni tom Indirinom objavom.

  • +4
Indira Levak Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX