neponovljiva pjevačica

Indira Levak: 'Nije bilo uvijek lako, ali je bilo sve ono što sam željela i na kraju ostvarila. Živim svoj san'

28.09.2022 u 13:12

Bionic
Reading

Energična Županjka već godinama žari i pali scenom, nižući uspjehe u svojoj karijeri. Mnogima je poznato kako se pored toga uspješno bavi turizmom te dizajnom namještaja. Ispunjena je i sretna što nerijetko naglašava u svojim medijskim istupima

Indira Levak je priznala da joj je ranije godilo biti u bendu, a da je odlazak u solo vode bio izlazak iz zone komfora te da joj je to trebalo. Boravak na sceni za nju predstavlja susret s publikom, dobar provod i pjevanje uglas. U zadnje dvije godine je radila i druge stvari, od dizajna namještaja do turizma i dokazala sebi da uvijek postoji izlaz i da nema toga što ne može ali da je pozornicu eško zamijeniti i tamo je 'njezino srce zaista kod kuće'.

Sve važne trenutke u životu veže uz određene pjesme, a uvijek, naglasila je, ima razloga za sreću. Oduvijek je znala da će postati pjevačica. 'To sam prepoznala kao djevojčica, a otac me upisao u glazbenu školu i u potpunosti me usmjerio. 'Bilo je i važno da se ne bojim sanjati, maštati, željeti, da se nisam obazirala na komentare poput 'Ti to ne možeš', 'Primi se radije pravog posla'. Nije bilo uvijek lako, ali je bilo sve ono što sam željela i na kraju ostvarila. Živim svoj san', izjavila je za Azru.

Kada se ugase reflektori, najviše uživa u miru svog doma, sa svojim životinjama. Pohvalila se kako ona i suprug Miroslav 'rade sve zajedno i sve je upravo onako kako žele'. San joj je imati kućicu s dvorištem za njihove životinje, a vjeruje da će i to ostvariti uskoro.

  • +4
Indira Levak Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX