punjenje baterija

Indira Levak: 'Ja sam jedna od onih kojoj je teško otići na odmor'

10.01.2023 u 22:10

Bionic
Reading

Naporni blagdanski period je iza nas, a povratak u svakodnevicu mnogima teško pada. No, ne baš svima. Neki su se odlučili od svega odmoriti na bijelim padinama. Među njima je i jedna od hrvatskih omiljenih pjevačica i uspješna poduzetnica

Indira Levak se danas svojim fanovima javila sa svog zimskog odmora. Pritom ih je počastila fotografijama i koje svjedoče da kreće njezino opuštanje i uživanje u čistom planinskom zraku, suncu, kuhanom vinu i zabavama nakon skijanja.

'Ja sam jedna od onih kojoj je teško otići na odmor jer jednostavno osjećam da gubim vrijeme.. volim biti produktivna ali evo me.. povukla ručnu i odmaraj sestro zaslužila si', otkrila je u svom prepoznatljivom zafrkanstkom stilu pjevačica. Nalazi se u austrijskom skijalištu Saalbach-Hinterglemm a s njom je suprug Miroslav Levak. Pala je i šaljiva fotografija na Instagram pričama. 'Kad te muž uslika s ikebanom na glavi', opisala je jednu od fotografija, a pokazala je i nježni ugođaj iz hitelske sobe.

Prije nekoliko dana jedna od naših najzaposlenijih glazbenica se pohvalila da završava apartman sa svojim potpisom. Mnogi su joj čestitali na tom pothvatu.

  • +4
Indira Levak Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX