BIPA FASHION.HR

Šaroliko društvo: Ni porast broja zaraženih nije spriječio poznate Hrvatice da pohrle na reviju

04.07.2020 u 08:48

Bionic
Reading

Razgovorima o modi, pod nazivom Fashion Talks, otvoren je 30. Bipa Fashion.hr, a koji, unatoč porastu broja zaraženih koronavirusom, nije spriječio brojne poznate Hrvate da pohrle na jedno od rijetkih događanja ovoga ljeta

Da su poznati Hrvati jedva dočekali da krenu razna događanja kako bi se mogli družiti, ali i pokazati kako su i tijekom karantene ostali u top formi, kao da ih ista nije spriječila ni da obave dobar shopping preko interneta, vidjelo se sinoć na modnim revijama održanim u sklopu Bipa Fashion.hr-a.

  • +6
Poznati na BIPA Fashion.hr Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Budući da je ovo jubilarni, 30 po redu Bipa Fashion.hr, sve je započelo još u četvrtak u bivšem kinu Urania razgovorima o modi u sklopu programa Fashion Talks, da bi se sinoć veliki broj uzvanika okupio u parku skulptura Gliptoteke HAZU, gdje su svoje nove kolekcije predstavili Arileo, Robert Sever te Les Emaux.

Večeras se sve nastavlja na istom mjestu, kada će svoje kreacije predstaviti BiteMyStyle by Zoran Aragović, Marina Design i Ivica Skoko.

Među poznatima sinoć našli su se mnogobrojni ljubitelji mode, od Tihane Harapin Zalepugin, preko Mirana Kurspahića, njegove bivše djevojke Nine Mije Čikeš, pa sve do Borne Kotromanić i pjevačice i radijske voditeljice Gine Victorije Damjanović.