VAŽAN DAN

Veliko slavlje u obitelji Aleca Baldwina: Osam godina ljubavi i peto dijete na putu

03.07.2020 u 15:17

Bionic
Reading

Američki glumac Alec Baldwin prije osam godina donio je, kako sam kaže, najbolju odluku u svom životu. Pred oltar je odveo instruktoricu fitnesa Hilariju Baldwin, s kojom danas ima četvero djece te uskoro iščekuje peto

Početkom srpnja 2012. tada 54-godišnji Alec Baldwin oženio je 26 godina mlađu Hilariju s kojom je i danas u sretnom braku. Iza sebe je Baldwin tada već imao jedan propali brak s Kim Basinger s kojom dijeli kćer Ireland. Iako se drugoj ljubavnoj šansi nije ni nadao, danas je presretan te zahvaljuje nebu što mu je poslalo Hilariju s kojom je ispunio sve svoje snove.

‘Bio je to najsretniji dan u mom životu’, opisao je povodom osme godišnjice braka koju danas slavi slavni holivudski glumac vjenčanje iz snova. Uz to priložio je fotografije sa svog vjenčanja te prisjetio javnost kako su on i njegova supruga tada izgledali.

Fitness i joga instruktorica zablistala je toga dana u jednostavnoj potpuno bijeloj vjenčanici koja je istaknula njezinu vitku figuru.

Par zajedno dijeli četvero djece, šestogodišnju kćer Carmen Gabrielu, te tri sina Romea, Leonarda i Angela. Na putu je i njihovo peto dijete, a Hilaria je ostala trudna svega nekoliko mjeseci nakon što je u prethodnoj trudnoći imala spontani pobačaj.

Nedavno se Alec Baldwin pohvalio kako su izgledali prvi izlasci s njegovom današnjom suprugom i otkrio da je nije poljubio prvih mjesec dana kako ne bi ostavio dojam neozbiljnog muškarca.

‘Očito je da sam htio ostaviti dobar dojam. Htio sam je uvjeriti u potpunosti da je želim oženiti i da je ne smatram usputnom avanturom, te da mi nije jedini cilj odvesti je u krevet’, kazao je Baldwin.