LJUBAV I DALJE TRAJE

Sarah Paulson još jednom začepila usta zlim jezicima i progovorila o svojoj vezi s 32 godine starijom kolegicom

23.09.2020 u 15:15

Bionic
Reading

Veza dviju holivudskih glumica, koja je od samog početka, zbog 32 godine dobne razlike, šokirala Hollywood i dalje traje, a sada je upravo o njihovoj ljubavi progovorila mlađa u vezi - Sarah Paulson

Na naslovnici najnovijeg broja Harper's Bazaara ovoga je puta zasjala holivudska glumica Sarah Paulson, koja je u intervjuu za otvoreno progovorila o privatnom životu, a posebno o osudi javnosti zbog njezine veze s 32 godine starijom kolegicom, glumicom Holland Taylor.

'Taj osjećaj da pripadam bilo kome drugome doli osobi kojoj bih voljela pripadati, kao što recimo pripadam Holland, mom psu, najboljem prijatelju ili sestri... to da me svi svojataju malo je zbunjujuće. Budući da nisam ekspert i ne snalazim se najbolje u takvim situacijama, na kraju sam ponekad počela davati i više negoli trebam', rekla je Sarah Paulson.

Na pitanje novinara što misli zašto su ljudi toliko opsjednuti njihovom razlikom u godinama (Sarah Paulson ima 45, a Holland Taylor čak 77 godina), glumica je odgovorila da to vjerojatno ima veze s tim da su u strahu od suočavanja sa smrti, ali i reflektira stav društva da starije osobe ne osjećaju požudu.