PRIRODNA LJEPOTA

Njoj ne treba šminka: Za svoj je izgled glumica Sanja Vejnović još jednom pokupila samo komplimente

29.10.2021 u 13:32

Bionic
Reading

Osim što se bavi glumom, Sanja Vejnović nedavno je izdala svoju kuharicu, stoga ne čudi da na Instagramu ima pravu vojsku pratitelja. 12 tisuća pratitelja s nestrpljenjem je dočekalo njezinu novu objavu i to fotografiju na kojoj pozira bez šminke

Za 60-godišnju glumicu Sanju Vejnović godine su odavno samo broj, a to je pokazala i u najnovijoj objavi na svom Instagram profilu. Kako je opisala u hashtagovima, za fotografiju nije koristila ni šminku niti ikakve filtere, a uz istu je tek pozdravila sve riječima 'Dobar dan!'.

I ovoga je puta za svoj izgled primila pregršt komplimenata: 'Lijepe žene su uvijek lijepe', 'Prirodno je najljepše', 'Prelijepa si'...

Ljepota naše glumice, koja je nedavno izdala i svoju kuharicu 'Iz moje kuhinje, s ljubavlju', prepoznata je odavno i van granica Lijepe naše. Tako je još 2012. poznata internetska stranica IMDB uvrstila je na svoju listu najljepših glumica svijeta iznad 40 godina.

  • +3
Sanja Vejnović Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

'Kombiniram jogu, tibetance, qi gong, ovisno o vremenu koje imam na raspolaganju. Kada stignem, a to najviše ovisi o rasporedu snimanja, odlazim na grupne treninge pilatesa i joge. Svake večeri prije spavanja meditiram. Tako održavam svoju vitalnost i ravnotežu duha i tijela', izjavila je glumica ranije.