GODINE JOJ DOBRO STOJE

Sanja Vejnović ne odustaje od poziranja u badiću, komplimenti pršte sa svih strana

30.07.2018 u 11:04

Bionic
Reading

Premda ima 56 godina, njezina figura i dalje nevjerojatno izgleda. Sanja Vejnović je ponovo na ljetovanju, a svoje je fanove oduševila objavom najnovije fotografije na kojoj pozira u kupaćem kostimu. Kao i do sada, dobila je samo komplimente

Mnogi poznati glumci i glumice izgledaju nevjerojatno mlado za svoje godine. Naravno, osim usavršavanju talenata, oni su u potpunosti posvećeni svom izgledu, stoga ne čudi to da su gotovo uvijek u top formi. Jedna od njih je i Sanja Vejnović te uvijek iznova oduševi svojom mladolikošću i tijelom na kakvom bi joj mogle pozavidjeti puno mlađe žene.

'Izvrstan izgled. Godine vam dobro stoje', 'Nikad ljepša ni zgodnija', 'Tijelo za tvoje godine remek-djelo', samo su neki od komentara koje su ostavili oduševljeni pratitelji glumice na Instagramu pored njezine nove fotografije u tirkiznom dvodijelnom kupaćem kostimu.

#chillout #summertime🌞🌴#adriaticsea ❤️#croatia🇭🇷

A post shared by Sanjic (@sanjavejnovic) on

Jedna od najvećih hrvatskih ljepotica svih vremena krajem lipnja se odmarala na Hvaru, a prije nekoliko dana se ponovo spustila na našu obalu te 'puni baterije' za predstojeće projekte. Svoje fanove gotovo svakodnevno časti zamamnim fotografijama svoje morske idile.

'Volim ljetni odmor koji je uvijek povezan s nekim lijepim putovanjem, odmorom na moru i malo ležerne odjeće', otkrila je Sanja ranije.

Glumica je više puta priznala da je za njenu vitalnost zaslužna meditacija, pazi da u obroku ne miješa bjelančevine i ugljikohidrate, trudi se vježbati, a nikada se ne odriče slatkog zalogaja.

  • +12
Sanja Vejnović Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL