NEGDJE NA BRDU

Sanja Doležal sa zanimljivom ekipom provela vikend iz snova

16.01.2023 u 08:59

Bionic
Reading

Poznata pjevačica Sanja Doležal ni ovog vikenda nije mirovala. U dogovoru s dragim joj prijateljima i kolegama s estrade odlučila je provesti dan u prirodi i nije pogriješila

Na svom Instagram profilu Sanja Doležal pokazala je svojim vjernim pratiteljima kako je i s kime provela ovaj vikend. Uz dvije fotografije napisala je kratko i jasno 'Negdje na brdu' i oduševila sve.

A osim cvijeta kukurijeka, kojeg je usnimila negdje na brdu, i to u siječnju, iznenadila je sve i ekipom koju je skupila i s kojom je uživala u usponu.

Naime, osim četveronožnog ljubimca, Sanji Doležal su se u vikendu u prirodi pridružili i njezini prijatelji, među kojima je bio njezin kolega iz benda Novi fosili, Vladimir Kočiš Zec sa suprugom Dinom Hadžiselimović, pjevač grupe Neki to vole vruće, Silvestar Dragoje Šomi sa suprugom Brankom te još jedan par.

  • +5
Sanja Doležal Izvor: Cropix / Autor: Matija Djanjesic / CROPIX

Tko je bio iza objektiva i tko je zaslužan za nastalu fotografiju na kojoj su svi nasmijani, za sada nije poznato. Ispod fotografije se odmah oglasila i Sanjina prijateljica, televizijska voditeljica Karmela Vukov Colić, koja je kratko i jasno, uz tri emotikona srca, poručila: 'Koja ekipa!'

Na to joj je Branka Delić napisala 'čekamo te da se priključiš', a Sanja Doležal 'fališ'!