blagdani

Sanja Doležal otkrila kako je proslavila Božić i kako se nosi s blagdanima 10 godina nakon suprugova odlaska

27.12.2022 u 13:39

Bionic
Reading

Prije nešto više od deset godina preminuo je Nenad Šarić, poznati bubnjar grupe 'Novi fosili'. Od tada Sanja Doležal slavi blagdane bez supruga, no u zadnje vrijeme više ne tuguje za voljenim Nenom jer, kaže, on to ne bi volio

U blagdansko vrijeme kada se obično prisjećamo nama bitnih ljudi, mnogi se prisjećaju onih koji više nisu s nama. Međutim, Sanja Doležal pronašla je način i snagu u sebi kako da više ne tuguje za suprugom Nenom koji nas je napustio prije nešto više od deset godina.

U intervjuu za Story.hr, pjevačica je otkrila da joj je prvih godina nakon suprugova odlaska teško padao Božić, no danas je snažnija jer vjeruje da bi on htio da su ona i djeca sretni. Međutim, sjeti ga se svakodnevno.

'Sama sam, ali nisam usamljena. Imam nekoliko dobrih prijatelja i prijateljica i osim zdravlja, ništa mi zapravo ne treba', rekla je Doležal te otkrila da Božiće najradije provodi u Zagrebu. Najjednostavnije je jer u Zagrebu žive njezini roditelji, a pjevačica voli biti u njihovoj blizini tijekom blagdana.

'Malo se pjeva, više se sluša glazba. Krenemo sa svim blagdanskim pjesmama pa kako večer odmiče, može i po željama', opisala je Doležal božićnu atmosferu u njezinu domu, gdje tijekom praznika dođe i njezina kći Lea iz Londona.

  • +5
Sanja Doležal Izvor: Cropix / Autor: Matija Djanjesic / CROPIX

S obzirom da 24-godišnja Lea studira na studiju jazza u Londonu, Sanja rado odlazi u inspirativan London, gdje voli posjećivati nova mjesta. Vrijeme u Londonu iskoristila je za nekoliko mjuzikla, ali i koncert Abba Voyage.

Za razliku od ostatka obitelji, sin Luka nije odabrao glazbu, već ljubav prema brojevima pa je završio Prirodoslovno-matematički studij u Zagrebu. Ljubav prema brojevima, kaže Sanja, vjerojatno je naslijedio od djeda.