ODRŽANA PREMIJERA

Sanja Doležal i Karmela Vukov Colić se pokazale kao odlične glumice u urnebesno zabavnoj predstavi

25.10.2019 u 11:03

Bionic
Reading

Dugoiščekivani zabavni mjuzikl u četvrtak navečer doživio je svoju premijernu izvedbu u kinododvorani zagrebačkog Studentskog centra. U glavnim ulogama mjuzikla 'Menopauza' redateljice Nine Keflin briljirale su četiri dame - Arijana Čulina i Salome te velika glumačka iznenađenja Sanja Doležal i Karmela Vukov Colić, koje su utjelovile poduzetnicu, hipijevku, reality zvijezdu i domaćicu. Publika je uživala u njihovom pjevačkim i koreografskim izvedbama

Mjuzikl 'Menopauza' postigao je veliki uspjeh na brojnim pozornicama svijeta, a sudeći prema reakcijama publike na premijeri, isto se može očekivati i kod nas budući da se pjevalo i plakalo od smijeha i emocija. Urnebesna glazbena parodija s odličnim songovima/prepjevima poznatih domaćih i stranih hitova za koje su zaslužne poznate autorice Ines Prajo i Arijana Kunštek oduševili su prepunu dvoranu u Studentskom centru.

Živa svirka pratećeg benda predvođena glazbenikom i producentom Tihomirom Preradovićem s vrsnim umjetnicima odlično se uklopila u mjuzikl u kojem glavne uloge tumače poznate dive. I dok smo već navikli na glumačke bravure Arijane Čuline i Salome (koja igra i u slovenskoj inačici mjuzikla), prisutne su ugodno iznenadile Sanja Doležal u ulozi domaćice te Karmela Vukov Colić u ulozi hipijevke. Radnja mjuzikla vrti se oko žena koje se upoznaju u trgovačkom centru na odjelu donjeg rublja. Nemaju ništa zajedničko osim jednog crnog grudnjaka od čipke i gubitka memorije, valunga, noćnog znojenja, premalo seksa, previše seksa i drugih zanimljivih tema.

  • +13
Menopauza Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Kako su u publici sjedili Davor Radolfi i Zdenka Kovačiček čije se pjesme izvode u mjuziklu, dame su ih na poseban način predstavile publici što je izvazvalo dodatno usijanje atmosfere. Sanju Doležal je iz prvog reda promatrao tata Mišo Doležal, a Kamelu Vukov Colić njezina djeca kćer Rea i sin Noa. Publika je bila na nogama i dugo ispraćala i pozdravljala novu postasticu na kazališnoj sceni.

Interes za predstavu je velik, što dokazuju i dodatni datumi koji su dodani za izvedbu ovog mjuzikla.Njegovu premijeru nisu propustili: Radojka Šverko, Ksenija Pajić, Robert Kurbaša, Daniela Trbović, Ana Radišić, Robert Bošković, Goran Grgić, Sanja Pilić, Mladen Čutura te mnogi drugi.

  • +5
Poznati na mjuziklu Menopauza Izvor: Profimedia / Autor: Promo