Romantični trenutak

Sandra Perković pokazala kako ona i njezin Edis uživaju na moru

08.08.2023 u 18:03

Bionic
Reading

Hrvatska zlatna olimpijka uživa na odmoru, a bajkovite trenutku podijelila je i sa svojim obožavateljima na Instagramu objavivši nekoliko fotografija

Zadnje tople ljetne tjedne Sandra Perković provodi u uživanju u čistim morskim radostima. Na svom Instagram profilu podijelila je tako nekoliko fotografija koje su otkrile kako baterije puni u okolici Dubrovnika, točnije na otoku Lopudu, i to u najljepše društvu.

Na Instagram Storyju prvo je sve obožavatelje posjetila kako nas još svega mjesec dana dijeli od početka atletskog mitinga 'Memorijal Boris Hanžeković', a do početka tog važnog događaja Sandra je odlučila dobro se odmoriti i uživati. Za to je odabrala savršeno mjesto i savršeno društvo.

Naime, hrvatska atletičarka i rekorderka u bacanju diska vrijeme provodu na Lopudu uživajući u prirodnim ljepotama, a pratnja joj je bio zaručnik Edis Elkasević. Na zadnjem Storyju Sandra je objavila i vrlo romantičan trenutak u kojem ona i Edis izmjenjuju poljubac, a dodala i emotikon srca sa slovom E.

Mnogima je pažnju privukla i fotografija na kojoj Sandra pozira u efektnom ljetnom izdanju koje je uključivalo bijelu kratku suknjicu s volanom i odgovarajuću bijelu, prozračnu košulju. Uz objavu Sandra je napisala: 'Kolovoz je uvijek bolji kada uživaš pod hrvatskim suncem. Pa…što čekaš,' a uz to je dodala i nekoliko nasmiješenih emotikona

.Inače, Sandra i Edis u siječnju 2022. su proslavili desetu, jubilarnu, godišnjicu veze. Upoznali su se kad je ona imala svega 15 godina. Godinu dana nakon toga Edis joj je postao trener, a šest godina kasnije započela je njihova ljubavna priča. Edis je Sandrau zaprosio na zadnji dan 2022. godine, a par sada planira vjenčanje.

  • +3
Sandra Perković Izvor: Pixsell / Autor: Sime Zelic/PIXSELL