u južnim krajevima

Ljeto još traje: Sandra Perković se javila s odmora, pala je i fotografija s plaže

30.09.2023 u 13:13

Bionic
Reading

Prošlog vikenda kalendarski je stigla jesen i to uz kišu i zahlađenje, no vrlo brzo je, kao što su meteorolozi i najavili - nastupilo bablje ljeto. Ugodno, toplo vrijeme će izgleda potrajati a tome se osobito vesele oni koji su trenutno na moru, kao što je naša trofejna altetičarka

Sandra Perković uvijek u ovo vrijeme odlazi na 'punjenje baterija', zasluženi odmor i zaboravlja na sportske obaveze. No ondje definitivno nije zaboravila na svoje brojne obožavatelje kojima je na Instagramu pokazala kako uživa na morskom ozračju, i to u istraživanju Dubrovnika gdje je boravila i početkom kolovoza.

Jedna od naših najboljih sportašica prvo je pokazala kako pozira na rubu litice i opušteno podiže ruke iznad glave, a iza nje puca nevjerojatni pogled. Svoju vitku liniju, nikad uži struk i goli trbuh istaknula je u crvenim tajicama i rezanoj bijeloj majici s kratkim rukavima. Slavna sportašica nastavlja s kampanjom putem koje poziva turiste da dođu u Hrvatsku.

'Istražujem hrvatske uvale u rujnu. Prekrasna i skrivena mjesta idealna su da napunite svoje tijelo i misli', otkrila je 33-godišnjakinja. U Instagram pričama je pak objavila i koju fotografiju s jednog od ručka ali i s plaže, a po svemu sudeći guštala je u kupanju i sunčanju s pogledom na otvoreno more.

Atletičarka je pokazala i da je spremna za cjelonoćni ples na podiju, koji ju uskoro očekuje na vjenčanju za trenera Edisa Elkasevića. Podsjetimo, fotografijom sa zaručničkim prstenom na samu Novu godinu otkrila je da se zaručila za svog trenera i dugogodišnjeg dečka.

  • +2
Sandra Perković Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac