pjesma i dobro raspoloženje

Sandra Bagarić je u slavljeničkom raspoloženju: 'Neka nam život i dalje bude pjesma'

21.06.2024 u 14:15

Bionic
Reading

Operna diva i glumica i njezin suprug, poznati pijanist Darko Domitrović slove kao jedan od najskladnijih parova a imaju jedan od najstabilnijih brakova na javnoj sceni. Ponekad ih se može vidjeti i u zajedničkom izlasku, a danas slave svoj veliki dan

Vječno pozitivna i nasmijana Sandra Bagarić i ovaj dan je počela pjevajući. I to uz svog životnog suputnika, Darka Domitrovića i njegovu klavirsku pratnju.

'Ja ljubim, ova pjesma je prica moga života, moja životna filozofija i ovom pjesmom mi slavimo na današnji dan godišnjicu našeg braka. Neka nam život i dalje bude pjesma. I da sretan svima dan glazbe. Ljubite i budite ljubljeni', poručila je uz simpatični video. 'Ma nema ta Europa Sandra', komentirao je jedan od pratitelja, a ostali im čestitaju na godišnjici i idiličnom odnosu.

'Mi slavimo svaki dan ljubav i život. Sutra imamo koncert na Jelengradu pjevamo svirano i slavimo ljubav, širimo je našoj publici i volimo se više nego ikada. Imamo povijest uživamo u sadašnjem trenutku i planiramo puno lijepih koncerata', rekla je Sandra za tporal.

Podsjetimo, Sandra i Darko su se upoznali 1992. godine, kad je ona došla studirati na zagrebačku Muzičku akademiju, gdje je on bio profesor, a vjenčali su se nakon pet i pol godina veze, kad je ona zaprosila njega. Supružnici ima dva sina, Marka i Lovru. Operetna diva je svojevremeno otkrila da su im sinovi 'notno pismeni', obojica su završila klavir, osnovnu glazbenu školu, no 'u glazbi da su našli hobi, ali ne i profesiju'.

  • +4
Sandra Bagarić, Darko Domitrović Izvor: Pixsell / Autor: Neva Zganec/PIXSELL