RAZLOG JE URNEBESAN

Samo tjedan dana je Cristiano Ronaldo s obitelji živio u novom domu, odakle je pobjegao glavom bez obzira, a razlog je za umrijeti od smijeha

16.09.2021 u 13:36

Bionic
Reading

Nije trebalo dugo da Cristiano Ronaldo postane glavna tema svi medija, no ovoga puta razlog nisu bila njegova nogometna postignuća, već crtica iz privatnog života. Ronaldo je nedavno potpisao ugovor s Manchester Unitedom, koji traje do 2023., zbog čega je s obitelji odselio u Manchester. No, u odabranoj vili nije dugo živio...

Nakon tjedan dana života u luksuznoj vili u Manchesteru, jedan od najpopularnijih nogometaša današnjice, Cristiano Ronaldo, spakirao je kofere i s obitelji odselio u drugu kuću. Razlog? Pa poprilično bizaran, ali ujedno i urnebesan.

Prema pisanju britanskih medija, koji sada Ronalda i njegovu partnericu Georginu Rodriguez prate u stopu, sa svoje su četvero djece odselili jer im je smetala buka koju su proizvodile ovce, odnosno njihovo blejanje, zbog čega su se uplašili za svoju sigurnost.

'Imanje je prekrasno i nalazi se između brojnih polja i šuma, no u blizini je bilo stado ovaca koje je bilo iznimno bučno u ranim jutarnjim satima. Osim toga, postojala je i javna pješačka staza i cesta koje su pružale pogled na njegova ulazna vrata. Budući da je Ronaldo pravi profesionalac koji treba kvalitetan odmor i oporavak nakon utakmica, odlučio je da je za njega, ali i njegovu obitelj, najbolje da se presele', otkrio je izvor blizak nogometašu i dodao kako njihov novi dom u Cheshireu ima bazen, kinodvoranu i garažu sa četiri parkirna mjesta.

  • +10
Cristiano Ronaldo Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Uz to imanje je osigurano nadzornim kamerama, električnim ulaznim vratima, kao i konstantnim nadzorom stražara. Budući da je već ranije živio u blizini, brzo se snašao.