AZIMUT GRANDE

Nakon ispadanja s Eura Cristiano Ronaldo s obitelji pobjegao na jahtu; pogledajte na kakvoj ljepotici uživa sa svojom Georginom

07.07.2021 u 12:51

Bionic
Reading

Na svojim profilima na Instagramu i slavni nogometaš, ali i njegova zaručnica Georgina Rodriguez otkrili su da s djecom trenutno uživaju na jahti, koja je, barem trenutno, usidrena kod njegove rodne Madeire, a u kakvom luksuzu uživaju, ubrzo su otkrili svi svjetski mediji

Nakon što je godinama za svoju mnogobrojnu obitelj i drage prijatelje iznajmljivao luksuzne jahte, na kojima bi svi uživali, jedan od najpoznatijih i najboljih nogometaša svih vremena, Portugalac Cristiano Ronaldo prošle godine kupio je svoju ljepoticu.

Riječ je o superjahti Azimut Grande, koja teži nevjerojatne 93 tone, ima pet luksuznih spavaćih soba i šest kupaonica, a prema pisanju britanskog The Suna, za 27 metara dugu ljepoticu Cristiano Ronaldo je iskeširao 48 milijuna kuna.

A kako izgleda unutrašnjost ove luksuzne superjahte, već su mnogo puta otkrili i nogometaš, ali posebice njegova atraktivna zaručnica, 27-godišnja Georgina Rodriguez, koja se rado hvali uživanjem na njoj.

Nakon što je Portugal izbačen s ovogodišnjeg Eura, Ronaldo se sa Georginom, ali i svoje četvero djece odmah uputio na jahtu te trenutno uživaju u odmoru, a kako provode vrijeme, pohvalili su se na Instagramu. Na ovoj superjahti imaju apsolutno sve što požele, a kako bi im boravak bio što ugodniji.

  • +4
Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez Izvor: EPA / Autor: KIKO HUESCA