SVE ZA DOBRU ZABAVU

Činilo se da je Orlando vozi na prijevremeni porod, a onda je Katy Perry izišla iz auta i zapalila internet

08.08.2020 u 10:34

Bionic
Reading

Zvjezdani par, 35-godišnja pjevačica Katy Perry i 43 glumac Orlando Bloom, u iščekivanju su svog prvog djeteta, a iako do dolaska kćerkice odbrojavaju dane, ne prepuštaju se panici. Čak naprotiv, genijalnim videom u samo nekoliko sati zapalili su interent

Na snimci koju je glumac podijelio na svom Instagramu vidimo Perry kako drijema na suvozačkom mjestu, a zaručnik je pita koji je dan.

Obzirom da je termin poroda njihovog prvog djeteta vrlo blizu, vjerojatno nema obožavatelja koji nije pomislio kako će Perry izgovoriti rečenicu koja će potjerati suzu na lice, a dan ružičastom olovkom biti upisan u kalendar.

No odgovor na svoje pitanje, petak je, daje sam Orlano i pušta pjesmu 'Push The Feeling On' Nightcrawlera na što Perry izlazi iz auotmobila, podiže majicu preko velikog trudničkog trbuha i počinje plesati uz klizeći auto.

Prije nego se počela pretvarati da pada od iscrpljenosti Perry je svojim plesnim koracima nasmijala i zaručnika za volanom, i nekog od suputnika koji joj je pružao podršku tijekom izvedbe, ali i više od 1,3 milijuna pratitelja u samo 5 sati od objave.

'Ajjj, koji je to dan?', napisao je Bloom u objavi.

View this post on Instagram

Ayyyy what day is it?

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom) on

Perry je nedavno otvoreno progovorila za časopis People o svojim mentalnim pripremama za majčinstvo.

'Prije dvije ili tri godine zaista sam bila prestrašena tom idejom. Nisam znala hoću li ikad to moći učiniti, jer jedva se znam brinuti za sebe', priznala je Perry.

Posljednjih nekoliko godina bila je u dubokoj depresiji, a onda je prošla Hoffmanov proces, postupak jednotjednog povlačenja koji sudionicima pomaže iskopati u sebi negativno ponašanje uvjetovano djetinjstvom. Perry kaže da je nakon toga osjetila pomak.

'To mi je promijenilo život, ali promijenilo je i Orlandov život i živote mojih prijatelja. Pomoglo mi je u upravljanju svojih razmišljanja o sebi i o navikama i obrascima zbog kojih nešto radim. To me jako oslobodilo', rekla je Perry.

  • +3
Katy Perry i Orlando Bloom Izvor: Profimedia / Autor: Clint Brewer Photography / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia