slavi starenje

Salma Hayek ponosno istaknula znakove starenja: 'Brojim nove sijede i bore'

08.06.2023 u 08:15

Bionic
Reading

Salma Hayek oduševila je fanove isticanjem vlastitih znakova starenja, pridruživši se sve većem broju glumica koje prestaju skrivati sijede

Slavna glumica Salma Hayek pridružila se trendu slavljenja sijede kose te je ponosno podijelila fotografiju bez šminke te svojim fanovima na društvenim mrežama pokazala kako nema baš nikakvih problema sa znakovima starosti na svojem tijelu.

'Budim se i brojim koliko je novih sijedih i bora izbilo ovog jutra', napisala je kraj objave.

Holivudske zvijezde rijetko viđamo bez šminke, a 56-godišnja Hayek se našla među onima koje u potpunosti oduševljavaju prelijepim izgledom i u posve prirodnom looku.

Na fotografiji se jasno vide njene sijede koje su joj elegantno prošarale šiške te nekoliko bora na čelu koje je bez ikakvog skrivanja dodatno naglasila ranim jutarnjim suncem.

'Hvala ti na dijeljenju, pomaže vidjeti da i najljepše i najslavnije žene jednako stare', stoji u jednom od komentara, među kojima se našao i kompliment slavne Cindy Crawford koja je napisala 'Ljepotica'.

  • +7
Salma Hayek Izvor: EPA / Autor: Mohammed Badra

Trend slavljenja sijede kose i prirodne ljepote u 50-im godina proteklih je mjeseci uze maha pa sve češće viđamo slavne glumica poput Sarah Jessice Parker, Jennifer Aniston ili Naomi Watts koje se na crvenom tepihu pojavljuju s istaknutim srebrnim vlasima u svojim glamuroznim frizurama.

Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Xavier Collin/Image Press Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia