ZNA ŠTO SE 'LAJKA'

Salma Hayek počastila obožavatelje filmićem: Zanosna latina jedva obuzdala obline dok se valjala po plićaku

28.08.2019 u 09:59

Bionic
Reading

Holivudska glumica Salma Hayek koja je nedavno boravila i u Hrvatskoj potrudila se svojim pratiteljima na društvenim mrežama zorno prikazati kakav sadržaj od nje najviše vole vidjeti

Povodom brojke od 11,111.000 pratitelja na najpopularnijoj društvenoj mreži Instagram, glumica Salma Hayek pokazala je veliku zahvalnost svima.

Zgodna crnka odlučila je tada svojoj vojski obožavatelja koja vjerno iščekuje svaku njezinu novu objavu, pripremiti iznenađenje.

Kompilacijski filmić od nekoliko minuta u kojem se Hayek seksepilno izvija po plićaku na nekoj egzotičnoj destinaciji sve je bacio u potpuni trans.

'Budući da ću uskoro dosegnuti brojku od 11,11 000 pratitelja…kao zahvalnost za vašu vjernost, evo nekoliko videa i fotografija onoga što najviše volite 'lajkati'', poručila je 52-godišnja Meksikanka.

Njezini atributi u nježno rozom jednodijelnom kupaćem kostimu prvo je što u ovom filmiću upada u oko i nikoga nisu ostavili ravnodušnim.

  • +16
Salma Hayek i François-Henri Pinault Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zanosna latino glumica nedavno je posjetila i Hrvatsku te se obećala vratiti prvom prilikom jer naša ju je zemlja potpuno očarala.