BRADY I LILY

Bebe su postale tinejdžeri: Upravo njima povjerene su važne uloge u novim nastavcima 'Seks i grada'

27.07.2021 u 15:22

Bionic
Reading

Glavne glumice hit serije zašle su u 50-e, radnja novih epizoda koji se trenutno snimaju na ulicama New Yorka, obrađuje neke nove, još nedovoljno prožvakane teme, a stigla su i neka nova lica, koja zapravo glume već dobro znane uloge

Uloge Lily i Rose, ali i Bradyja, mogle bi donijeti Alexi Swinton, Cathy Ang i Niallu Cunninghamu svjetsku slavu i to već nakon premijernog prikazivanja prve epizode ponovno okupljene ekipe 'Seks i grada'. Upravo oni dobili su priliku utjeloviti djecu glavnih zvijezda serije - Kristin Davis i Cynthije Nixon.

Tako je 23-godišnj Niall Cunningham odglumio sad već tinejdžera Bradyja, kojeg je lik Mirande Hobbes u seriji dobila sa Steveom, dok su 25-godišnja Cathy i 12-godišnja Alexa postale Lily i Rose, kćeri Charlotte York i Harry Goldenblatt.

Kako je vidljivo po fotografijama nastalima na setu snimanja novih nastavaka, ekipa nije mogla pronaći bolje glumce od ovo troje mladih ljudi, koji su se u kratkom vremenu uspjeli uklopiti u već dobro znanu postavu.

  • +4
Niall Cunningham i Cathy Ang u seriji 'Seks i grad' Izvor: Profimedia / Autor: Jose Perez/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Podsjetimo, Charlotte i Harry posvojili su Lily iz Kine u finalu serije, nakon što su se hormonske terapije i akupunktura, kojima se podvrgla u prethodnom braku, pokazale neuspješnima, da bi u istoimenom filmu 2008. Charlotte iznenada saznala kako je trudna, nakon čega je rodila Rose.

Miranda i Steve sina Bradyja su dobili u četvrtoj sezoni hit serije, a iako je ona isprva odlučila biti samohrana majka, ljubav prema Steveu bila je jača, Pomirili su se na Bradyjev 1. rođendan, da bi se potom u šestoj sezoni i vjenčali.