STIŽE JOŠ 'SEKSA I GRADA'?

Pripema se najava druge sezone obnovljene hit serije, u kojoj su vrata otvorena za povratak Kim Cattrall

27.07.2021 u 22:46

Bionic
Reading

Prema tvrdnjama izvora iz produkcije reboota hit serije 'Seks i grad', serija 'And Just Like That' već sad postiže takav interes da Sarah Jessica Parker mini seriju planira produžiti na nekoliko sezona

'Dosadašnja produkcija serije je postigla zapanjujjući uspjeh, a budući da je odgovor obožavatelja nadasve pozitivan, izvršni producenti Michael Patrick King i Sarah Jessica Parker traže više od prvotnog plana prema kojemu se trebalo prikazati samo 10 epizoda', rekao je izvor za Daily Mail.

'S obzirom na to da će HBO Max uskoro najaviti drugu sezonu, vrata su otvorena i za Kim Cattrall ako se želi vratiti kao Samantha Jones', dodao je izvor.

Serija 'And Just Like That' prvotno je zamišljena kao serijal od deset epizoda koji će se emitirati na HBO Maxu, a koji prati srednjovječni život glavnih likova (osim Cattralline Samanthe) u New Yorku.

'Michael (izvršni producent, redatelj i scenarist) i Sarah Jessica Parker planiraju da ovo bude više od deset epizoda mini serije na HBO Maxu, pa uskoro očekujte najavu druge sezone', rekao je izvor iz produkcije.

Nakon odbijanja da se pridruži rebootu, dodatne bi epizode, vjeruju u produkciji, mogle primamiti Kim Cattrall da se ipak vrati.

  • +7
Snimanje serije 'And Just Like That' Izvor: Profimedia / Autor: Jose Perez/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

'Očito je postojala zabrinutost da će ljudima Kim nedostajati i da neće biti zainteresirani, ali odaziv je do sada bio fenomenalan', rekao je izvor i obraćajući se Cattrallinim fanovima poslao poruku glumici da ako se ikad predomisli, vrata su joj uvijek otvorena.

'Dame je vole i cijene, i voljele bi je vidjeti u novoj seriji. Cijela poanta ove serije je pokazati kako se prijateljstva razvijaju i mijenjaju s vremenom, tako da je Kim uvijek dobrodošla ako se poželi vratiti kući', rekao je izvor i dodao da bi joj u slučaju da im se jave njeni predstavnici i kažu da je na raspolaganju, produkcija odmah rezervirala prvi let za New York.