POVRATAK NA MALE EKRANE

Sad znamo i koju će emisiju na TV Uni voditi Nikolina Pišek

06.10.2022 u 19:28

Bionic
Reading

Nikolina Pišek pridružila se timu TV Une još krajem kolovoza, a sad je objavljeno i kako će se zvati njezina emisija

S Une TV otkrili su i koje dvije voditeljice će se pridružiti Nikolini u voditeljskoj postavi te kada emisija starta s emitiranjem.

Emisija Une TV koju će voditi Nikolina Pišek zove se 'Donna'.

'Baya Bangue Namkosse, dobro došla u UNA tim! Poznato tv lice i komunikologinja pridružuje se Nikolini Pišek i Dejani Rosuljaš s kojima će od 15.10. voditi emisiju Donna!',

Na Instagram profilu Une TV poručili su i da će emisija 'obilovati intrigantnim i životnim temama koje gledatelje i medijsku javnost neće ostaviti ravnodušnim'.

  • +3
Nikolina Pišek Izvor: Cropix / Autor: Marko Miscevic / CROPIX

'Jedinstven spoj svestranih, elokventnih, uspješnih i karakterno različitih dama će dati poseban šarm i dinamiku emisiji', kažu s TV Une.

Kako se ranije pisalo, krajem kolovoza potvrđeno je da je Nikolina Pišek novo lice Une TV.

'Vrijeme je za novo poglavlje, nove teme i priče, a ova emisija je odraz mog ugla gledanja na život. Veliki sam esteta u duši, ljepota u kojoj živimo i ljepota življenja je nešto što mene najviše određuje i što ću pokušati kroz emisiju prenijeti', poručila je tad Nikolina koja ovu godinu neće pamtiti po ničemu lijepom.

U kratkom je periodu ostala bez oca, ona i kći Una Sofia zbog trovanja plinom umalo su izgubile život, a potom je ljetos iznenada preminuo njezin suprug Vidoje Ristović.