ljubav više nije tajna

Fani Stipković napokon se raspričala o detaljima veze s legendarnim nogometašem: 'Zaista smo sretni, neka ide sve svojim tokom'

18.01.2022 u 12:40

Bionic
Reading

Nedavno je kako u španjolskim, tako i u domaćim medijima odjeknula vijest o novom ljubavnom paru. Fani Stipković i Fernando Hierro svoju ljubav više ne mogu i ne žele skrivati te su prvi put snimljeni u zajedničkom izlasku, a tom prilikom Fani je progovorila o njihovoj vezi

Fernando Hierro, bivši igrač Real Madrida i nogometni trener, prije dvije godine razveo se od supruge Sonije Ruiz, majke njegovo dvoje djece, Alvara i Claudije, a sada mu se sreća u ljubavi ponovno smiješi. Zaljubio se u Fani Stipković, 'spektakularnu novinarku velikih zelenih očiju', kako je nazivaju španjolski mediji.

Ni jezik ni razlika u godinama - bivši nogometaš ima 53 godine, a ona 39 - nisu im bili prepreka, a od prosinca prošle godine sve češće ih se može vidjeti kako uživaju u zajedničkim izlascima i večerama.

Hierro, uvijek dosljedan u odluci da svoju intimu i privatni život drži daleko od medija i javnosti, svoju vezu s Fani nije komentirao, no zato je ona odgovorila na nekoliko pitanja novinara Europa Press kada su se s nekoliko prijatelja uputili na večeru u Madridu.

Fani Stipković i Fernando Hierro Izvor: Profimedia / Autor: Francisco Guerra / Zuma Press / Profimedia

39-godišnja novinarka demantirala je da je upoznala Fernanda Hierra na zadnjem Europskom nogometnom prvenstvu, kako su objavili brojni mediji.

'Upoznali smo se davno prije, prije više od dvije godine', rekla je Fani. Kako pišu španjolski mediji, ona smatra da se njezina i Fernandova veza nalazi u najboljem razdoblju, ali nije željela govoriti o hipotetskom vjenčanju. Iako ne isključuje tu mogućnost, brak ne smatra bitnim. 'Zaista smo toliko sretni i spokojni da jedan papir ne može promijeniti taj mir i sreću koju imamo. Neka sve ide svojim tokom i neka bude što treba biti', rekla je.

Fani je priznala da već poznaje Fernandovu djecu. 'Da, jako dobro, stvarno ima nevjerojatnu djecu.' Naime Fani je ovog Božića na Instagramu objavila fotografije božićnog ručka u svom domu, a proslavila ga je upravo u društvu Fernanda i njegovog sina Alvara.

Fani Stipković i Fernando Hierro Izvor: Profimedia / Autor: Óscar J.Barroso / ContactoPhoto / Profimedia

Fani opisuje Fernanda kao 'osobu velikog srca i nevjerojatno ljudsko biće', a osim u njega, zaljubljena je u Španjolsku. 'Zaljubljena sam u nevjerojatnu Španjolsku, volim Španjolsku, španjolski.... Živim ovdje već dugo vremena, hvala vam puno što ste me tako dobro primili ovdje u Španjolskoj.'

  • +6
Fani Stipković Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL

Podsjetimo, već dulji niz godina hrvatska TV novinarka Fani Stipković živi i radi u Madridu, a sada je pronašla i ljubav. Od Božića Fani i Fernando viđeni su na nekoliko javnih događanja, poput finala Davis Cupa, u kojemu su snage odmjerile Hrvatska i Rusija, a nakon što su snimljeni u večernjem izlasku u Madridu, Fani je progovorila o njihovoj vezi. Prošle godine snimljeni su i za vrijeme zajedničkog doručka, no španjolski mediji tada nisu znali tko je zgodna novinarka koja je otela srce slavnom bivšem nogometašu.