NA ULICAMA MADRIDA

Više se ne skrivaju: Zaljubljena Fani Stipković i legendarni nogometaš uhvaćeni u romantičnom izlasku

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 17.01.2022 20:04
  • Objavljeno 17.01.2022 u 20:04
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Francisco Guerra / ContactoPhoto / Profimedia

Domaći, kao i španjolski mediji, posljednjih mjeseci ne prestaju pisati o odnosu Fani Stipković i Fernanda Hierre, a da ih veže puno više od prijateljstva potvrđuju fotografije snimljene na ulicama Madrida

Već dulji niz godina hrvatska TV novinarka Fani Stipković živi i radi u Madridu, a čini se kako je sada u Španjolskoj pronašla i ljubav. Navedeno je dala naslutiti fotografijama objavljenim u prosincu na Instagramu, a kojim je otkrila da božićne praznike provodu u društvu legendarnog nogometaša Real Madrida i njegovog sina Alvara.

Od Božića, Fani i Fernando viđeni su na nekoliko javnih događanja, poput finala Davis Cupa u kojemu su snage odmjerili Hrvatska i Rusija, a da su puno više od prijatelja potvrđuju najnovije fotografije snimljene na ulicama Madrida.

Odjevena u sivi kaput, Fani je u Fernandovom društvu uhvaćena prilikom odlaska na romantičnu večeru, a usput je dala i izjavu za španjolske medije.

  • +1

Fani Stipković i Fernando Hierro

Izvor: Profimedia / Autor: Francisco Guerra / Zuma Press / Profimedia

Iza novog odabranika Fani Stipković je 28 godina dug brak sa Sonijom Ruiz, od koje se razveo 2019. godine. Bivši bračni par ima dvoje zajedničke djece, sina Alavara i kćer Claudiju. Fernando je uvijek po pitanju svog privatnog života bio samozatajan, a s Fani je u javnosti posljednji put snimljen na tribinama u Madrid Areni s kojih su zajedno pratili finale Davis Cupa.

Fani Stipković i Fernando Hierro

Izvor: Profimedia / Autor: Óscar J.Barroso / ContactoPhoto / Profimedia